ayminaninannesi 18 haftalik olduk ama 2 gündür bacaklarım ağrıyor uşutuyorum desem değil kendimi sıcak tutuyorum cok ayaktada durmuyorum sizlerde neler var paylaşırmısınız bebisleriniz nasıl 😊
Saniss ayminaninannesi o bacak ağrısı bir iki gün bendede oldu. Dün sadece süpürge çektim eve ama saatlerce bel ağrısı yaşadım☹️ Bugünde 1 saattir sol kasık altımda hafif ağrı var canım yanmıyor ama hissettiriyor kendini ağrı. bebek hareketi değildir diye düşünüyorum ama bilemedim çok aşağı çünkü 🤷🏻♀️
Melosss_4433 ayminaninannesi yeni geldim sağlık ocağından şeker ve enfeksiyonumuz varmış ☹️halsizlikten başka birşey hissetmiyorum maalesef
Miskokulum35 ayminaninannesi bugün 17 haftalık olduk kasıklarım da cız cız bişey oluyor uzanıyorum sabahtan beri neden acaba bilginiz var mı
Gizem1034 Merhaba,ben de 18+4üm bugün.bebek hareketlerini hissediyor musunuz?ben hala anlamıyorum nasıl bir şey. ilk gebeliğim.bundan önce de düşüklerim oldu endişeliym erken diyorlar ama geneli hissediyor bu aralqr:(
ayminaninannesi Gizem1034 ben de hissediyorum özellikle aciktigimizda kıpırdıyor tekme hareketlerini hissedebiliyorum vücudunu biraz yani tatlı şeyler yeyince sol tarafına yat Konu s cnm bebisinle bazıları geç hissedebiliyor
ebrarecem Gizem1034 ilk gebelikte 22 haftayı buluyor hissetmek. 20 haftada minicik hissetmiştim hatta anlamamıştım bile snradan bebek hareketi dedm😇
ayminaninannesi Melosss_4433 geçmiş olsun cnm yediklerine dikkat et bende meyve yediğim günlerde tatlı seyler yemiyorum çikolata dahil şükür bende son kontrolümde şeker enfeksiyon çıkmadı gun de 2 3 litre su tüket cnm
ayminaninannesi Miskokulum35 benm de ilk gebeligim cnm pek bilgim yok bende ilk zamanlarda vardı sonra geçti suan sadece bebisi hissediyorum 2 gündür bacaklarım.da ağrı var bende neden onu arıyorum
Miskokulum35 ayminaninannesi hmmm kasıklarım böyle oldu sonra bacaklarımda sanki ağrı oldu gibi. Bilgisi olan yazsın lütfen
ebrarecem Bacak ağrısı el kol uyuşması magnezyum eksikliğinden kaynaklıyor. Sade maden suyu için ama bir süre sonra takviyede gerekecek doktorunuz magnezyum ilacı yazar söyleyin.