CananSErdemirKoska Sekerı yuksek olup bebegını saglıklı doguran varmı bebegım ıcın sekern dusmezse ya seker hastası olur yada ölür dedi dktr ölçum yapıyrm dıyetle beraber ama bı dusuk bı yuksek cıkıyor. Şekeri düşmeden saglıklı doğum yapan varmı acaba
Sumeyye646 CananSErdemirKoska doktor da çok korkutmuş yani bende de vardı hem iyi bi dahiliye uzmanına hem de diyetisyene muayene ol diyet verir eger diyetle normal giderse sekerin sorun yok olmazsa dahiliyeci insülin başlar zaten dikkat ettikten sonra allahin izniyle bi sey olmaz ben 39. Haftamdayım doğumu bekliyorum
ipekgul CananSErdemirKoska cnm bnde aynı durumdayım bi iniyo bi yükselıyo 3 litre suyum var olması gereken 1 litreyken. Karnmı görenler ikiz mi diyo inanılmaz korkunç büyük ve 32. Haftadaym. Diyete rağmen seker bazen duzelıyo su aynı ve beni çok rahatsız ediyor nefes alamıyorum sürekli şişkinlik var
NaimeYilmaz CananSErdemirKoska Diyet beslenıceksınız kesınlıkle kacamak yapmıcaksınız bı parca cıkolata bıle yemegın yeme dıyorsa. Gebelıktekı seker tehlıkelı ve kalıcı olabılıyor elbet ama ustunuze dusen herseyı 4 4luk yaptıktan sonra tevekkul etmenız lazım Allahtan olucagı yoksa bırsey olmaz
MistarShiki CananSErdemirKoska merhaba canım ben şeker hastasıyım ilk gebeliğimde önceden herşey normaldi 26 haftadan sonra şekerim cok yükseldi suyum gittikçe cok fazla oldu ben hamile kalmadan önce 52 kiloydum 34 haftama kadar 89kg oldum bu da Sudan dolayı kaynaklanıyordu ve bana dediler ki sadece erken doğum olacak ve bebek çok kilolu olacak şekerden doktorun yaptığı cok yanlış seni korkutmuş diyetle olmasa insülin e başlarsin benim oğlum 34 haftalık 3380g dogudu allah a şükür 🙏 2 yaşinda ve gayet sağlıklı allah hepimize yardimci olsun sağ sağlam kucağımıza almayı nasip etsin 🙏biraz uzun oldu ama içini rahatlatmak istedim 🙂
CananSErdemirKoska Sumeyye646 dahılıyeyede dıyetsyenede gottım dıyet dısında bısey yemıyorum ama bazen 140 altnda bazende 140 gecıyor ölçümlerim suyumda cok fazla bebegıme bısey olacak dıye korkuyrm 33+1 gunlugum cuma gunu tekrar suyuma bakılck
CananSErdemirKoska ipekgul aynı seylerı yasıyorum suan bende aşırı bel agrısı ve nefes darlıgı hareket edemıyrm resmen merak edıyrm bıyle olup bebegı dgdugunda sorun yasayan anneler varmı acaba
CananSErdemirKoska NaimeYilmaz kaçamak da yapmıyorum sırf degerler duzelsın dıye ama bı ogun normal dger ogun yuksek cıkabılıypr ac kalıyrm yınede yemıyrm
ipekgul CananSErdemirKoska doktorm bişey olmz dedi bna cnm. Bnm bebeğimn ölümcül iskelet hastalığı var o yüzden şekeri hiç bi doktor bu durumda önemsemiyor bebeğin yaşama ihtimali %5 çnkü 😞
ipekgul CananSErdemirKoska 32. Haftadaym ccnm 16da belli oldu heyete gırdm aldrn dedi herkes aldrmadm kemikleri gelişmiyo göğüs kafesi dar. Senden ayrıldğı an nefes alamaz dıyolar kalple ciğerler göğüs kafesinde sıkışıcak dıyolar 😞
CananSErdemirKoska ipekgul üzülme canım hakkında hayırlısı neyse o olsun inş doğdgnda bı mucızeyle karsılastrsn senı Rabbim bol bol dua et 😔
CananSErdemirKoska MistarShiki çok tsk ederm gercekten boyle yorumlar bıraz ferahlatyr içimi bir aydır ugrasıyrm dpktr doktr ac kalıyrm yemıyrm yınede dusmuyor bebegımden yana korkuyrm cok
CananSErdemirKoska MistarShiki 33+1 olduk doktr heran suyun gelebılırde dedi ben erken dgmasından korkmuyorum ama dedıklerı ıhtımaller ürküttyr benı
MistarShiki Allah yardımcınız olur canım benim az kalmiş kilosu nasi peki şekerden bebek kilolu olur diye biliyorum
CananSErdemirKoska MistarShiki inş öyle olur yazdklarınız bıraz su serptı içime acıkcası takr ederm 😊