Zeynep1122 MryMry sancilardan sonra rahatlıyorsunuz inanın o an o kadar ağrı hissetmiyorsunuz merak etmeyin ❤️
Zeynep1122 Mel05 hemen doğum olmuyor zaten sancılar biraz sıklasınca gidersiniz yolda biraz zor olabilir sancı karşılamak ama dayanabilirsiniz tahminimce ☺️
Zeynep1122 Ayra hiç aklınıza getirmeyin korkuyu her şey bir anda olup bitiveriyor bunca zaman ben de korkuyordum ama hiç değmedi ☺️ dikiş atılırken hissettim ama dayanilmayacak gibi değil sancılar daha zordu açılma arttığı zamanki ☺️
Zeynep1122 Mhmdenes2021 ben de suni sancidan çok korkuyordum çok şükür almadım normal sancı bile çok zorluyor 13 saat suni sanciyi düşünemiyorum çok geçmiş olsun😔
Hatice86_izm Eenn41 demir. Düşüklüğünde takviye yapıyorlar benimde cok düsük arada bir ferinject diye bir ilaç war damar yoluyla veriyorlar suan benim de 10 larda degerim ama Dr iyi seviyede dedi doktorunuza danışın
47zeynep47 Zeynep1122 maşallah ya benimde ikinci çocuğumda böyleydi şimdi yine hamileyim inşallah benimde yine öyle olur Rabbim bebeğinizi size bağışlasın,❤️
47zeynep47 Zeynep1122 inşallah Allah razı olsun bunda düşük riskim var spiralim takılı olduğu için ona rağmen hamile kaldım çok sukur veren Rabb’im dogumda hayırla nasib etsin
Hatice86_izm Eenn41 takviyeden sonra düzeldi. suan 10 larda gerek yok dedi.yine ara ara bakılıyor. Senin kaclarda
edakyconal07 Zeynep1122 hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir doğum hikayeniz olmuş,darısı biz hamişlere inşallah🥰
Busra5168 Meltempek bende öyleyim sadece arada sancılarım ve karın sertleşme dışında hiç bir belirti yok 39+4 günlüğüm
Zeynep-aa Eenn41 konus canım kendim istiyorum de sen ablam oyle demişti yoksa doktor bazen vermıyo. Ablam hap bulantı İshal yapıyo diye damardan aldı hep haftada 1 defa