Merhaba hanımlar. Bana da doğum hikayemi yazmak nasip oldu çok şükür. 3 Aralık’ta doğurdum. Başından beri normal doğum istiyordum öyle de oldu ☺️ Hamileliğimi 31 Mart’ta öğrendim. İlk aylar mide bulantısı beni çok zorladı onun dışında hamileliğimde bir sorun yaşamadım. 9 ayın sonunda 39.haftaya kadar geldim merak ediyordum ne zaman doğuracağım diye gittikçe telaslaniyordum ki 39+1′de akşam 19.00 gibi nişanim geldi doktoruma mesaj attım nişan olduğunu gece bir sıkıntı olmazsa sabah kontrole gelmemi soyledi. Sabaha kadar bekledim hafif ağrı ve sulu kanama dışında bir şey olmadı. Sabah doktoruma göründüm açılma yoktu ama düzenli sancılarım çıktı. Eve gönderdi şu anlık yatış yapılacak bir durum yok dedi. Ben eve geldim ama sancılarım artmaya başlamıştı. Eşimi ise gönderdim öğlen ben de sürekli aktif olmaya çalıştım evde. Çamaşır yıkadım astım evi toplamaya çalıştım Meryem süresini dinledim telefonla konuştum derken sancılar sıklaştı belden kasığa giriyordu artık yürüyemez oldum eşim geldi akşam o yemeğini yerken ben de karnımdan aşağı sıcak su tuttum banyoda. Sonra bindik arabaya hastaneye ulaştık 20.30 gibi hemen ebe kontrol etti sen doguruyorsun dedi 😅 kaç cm diye sordum açılma 7 cm olmuş hemen yatisim yapıldı doktorumu aradılar. Nst ye bağladılar nstde sancıları karşılamak çok zordu yürümek istedim sonra tekrar nst ye bağladılar açılma sürekli ilerliyordu tekrar nstye bağlandım sonra bir kere daha yürüdüm derken doktorum geldi dogumhaneye aldılar doktor ıkınma hissi gelince ıkın dedi ama o telaşla yarım yamalak ıkındım hemşire de karnımdan bastırdı derken üç dört ıkınmada 22.30 gibi doğdu oğlum 🥰 eşim de doğuma girmişti bebeği göğsüme koydular fotoğraf çekindik. Sonra eşim gitti doktorum dikiş atmaya başladı sordum kaç tane olduğunu ama söylemedi zaten sanci bittikten sonra rahatlıyorsunuz o kadar etkilemiyor dikişler. Beni en çok zorlayan kısım hastanede sancıları karsilamakti ama onunda geçici olduğunu bilmek iyi geliyordu. Hastaneye gitmeden önce sıcak suya girmem rahmi bayağı yumusatmis size de tavsiye ederim. Kendinize güvenin inanın her şey sizde bitiyor ben hiçbir aşamada bir kere bile bagirmadim. Bu güç size zaten Allah tarafından verilmiş. Herkese böyle kolay doğumlar dilerim hanımlar happykidste görüşmek üzere 😅🎉🌺