Lamelif Kızlar ne durumdasınız? Ev işlerini hala yapabiliyor musunuz? Çamaşır astım şimdi kasığıma ağrı girdi fena 😔 Göğüslerinizden süt geliyor mu bende hiç bir belirti yok. Geceleri ter içinde uyanıyorum aşırı mide yanmalarım oluyor 🤮
Ayse92 Lamelif bendede iki gundur gobek deligi cevremde agrilar ve aşırı sirt agrim var pztesi cati muanesi olucam bende bakalim neler olucak Rabbim kolaylastirsin ins hepimizinkini❤
Berrin Lamelif inanılmaz gece alnım sırtım şu içinde kalkıyorum mide yanması çok yaşıyorum 😐 daha dün cam kapı heryeri temizledim canim sonrasında agrım oldu zor oluyo artık.. sütümde 6. Ayımdan beri geliyo şükür
Leylayunus Lamelif benmde kasıklarımın altında bıçak kesini gibi bi his oluyo kasılmalar ara ara sancı giriyo
Tugba9109 Lamelif Ben 36+4 haftaligim . Benim de terlemelerim ve mide yanmalarim çok oluyor . Ben iki tane yastığı üst üste koyuyorum rahat uyuyabiliyorum. Gerçekten baş yüksekte uyumak iyi oluyor .
Herseyim Aynı şeyleri bende yaşıyorum canım süt geliyor. Aşırı terliyorum ara ara yalancı sancılarım oluyor yaşlı insanlar gibi bi işi yaparken kaç kere dinleniyorum
Lamelif Herseyim maşallah canım ne güzel sütün gelmiş bende tık yok 😐 kasık da ve vajinal ağrılarım ayakta kalınca oluyor aslında kendimi enerjik hissediyorum herşeyi yapasım var ama yapamıyorum 🙈
Berrin Lamelif evet kuzum normal olcak 1 buçuk haftam var doğuma son olarak yapayım dedim temizliğimi😊