Selamünaleyküm güzel anneler ve anne adayları,
En baştan anlatıyorum biraz sıkıcı gelebilir ama gerçekten sizin deneyimlerinize ihtiyacım var. Son adet tarihim 16 kasım 28 günde bir adet olurum ben ve 14 - 16 aralik arasinda adet olcağımı beklerken 11 aralikta birkaç nokta gibi kahverengi lekeler geldi ben de erken adet olcam herhalde diyip namazı falan bıraktim sonra bekle bekle adet olmadim 17 aralikta tesadüfen kaynanami hastaneye götürmüştüm test yapmak aklimda yoktu ama aşırı belim ağrıyordu kaynanam da gelmişken bi belini sor acile belki ağrı kesici yazar dedi gittim durumu anlattım ve kan testi yaptik gebelik yok denildi muhtemelen adet olucaksın dedi doktor ve su an 29 aralik Hala adet yok dün yine kahverengi lekeler gördüm sabah da ayni şekilde ve sağlık ocağına gittim kan testi yaptırmak istiyorum dedim geç kaldınız kan vermek için dedi haftaya salı günü gel dedi bir hafta böyle mi geçicek dedim eczaneden erken gebelik testi aldim varsa çıkar zaten dedim o kadar gecikmeyle çıkmasa demek ki yoktur dedim yaptım ve negatif perşembeye kadar acile gidemem sınavlarım var sağlık ocağı dibimde ona zar zor gidebildim. Gerçekten kafam çok karışık 2 yıldır evliyim ilk defa böyle şeyler yaşıyorum. Benim gibi böyle her yerden negatif görüp sonradan hamile olduğunu öğrenenler var mi ya da bu belirtileri yaşayıp hamile olmadığını öğrenen var mi cidden artik vücuduma olan güvenim kalmadi Rabbim her isteyene hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin ![inşallah❤