Bussratozaan en ufak bir kanamanız kahverengi lekeniz olursa hemen hastaneye kosuyorsunuz en gec 72 saat içinde igne vurunuyorsunjz. Hemde heeer seferinde koscaksınız hastaneye. onlar bakcak bu o anki gebeliğinizden ziyade sonraki bebeklerinizi korumak için. Böyle bir durumda farketmez igneyi geciktirirseniz sonraki gebeliklerinz hep düşükle somuclanır veya zihinsel problem olusturur. Bu önlemi aldık veya hic leke bile gelmedi ozaöan nolcak? 28.haftada tedbir amaclı yine igne isteyebilir doktorunuz. Cogunlukla ister, ama istemeyedebilir. En önemli kısım şu dogum yapınca yine hatırlatacaksınız kan uyusmazlıgınız oldugunu. insanların gözünden kaçar siz hatırlatın. bebeginizin kanına bakılcak bebek pozitif gelirse ozaman bir daha igne yapışcak size. buda zorunlu yine yaptırmak zoeundasımız somraki gebelikler için. Ama bebek negatif gelirse dogumdan sonra igneye gerek tok. Bunlara dikkst ederseniz hicbir sey olmaz. Benim halam eski imkanlarla 3 cocuk dogurdu en büyüğü 35 yasımda hepsi ögretmen gayet saglık lılar önemli olan dikkat etmek. Bende 15.haftada cok acık renk kahve leke için haftasomu koştur koştur hastane gezip 1 gün içinde ignemi yaptırdım.cok şükür. Kendimde uzman fizyoterapistim bu arada bilgilerim gayet dogru.