Inci20192021 Mugee09 benim bebegimde 36+6 da 34 haftalik gibi dogdu. Hic üzülme solunum sIkintisi cekmesin memeyide tutarsa hic korkma cabuk toparlar . Allahim uzun ömürler versin yavrularimiza 🤲🏻
Mugee09 Inci20192021 amin canım inşallah darısı bize inan o kadar zor ki hep gelsin gelsin istiyordum smdi zamanı belli oldu ama erken dye de bu sefer gelmesin istyrm . Sizin normal doğum mu sezaryan mı. Doktor bana normal önerdi ama bebeğe ve kendime de guvenemyrm gbi
Inci20192021 Mugee09 benimki sezeryandi canim ilkide sezeryan oldugu icin. Insallah saglikla gelir iyi düsün iyi olsun canim bence senin bebisinde kilosu fazladir zaten cogu yerde okudum az söyleniliyosa hrp daha fazla doguyolarmis. Kilolu bebeklerde cogu kez düsük kilo doga biliyomus.
incininannesi Nsyaatls benim 1800 du o haftalardayken doktorum doğuma kadar hergun bir şişe maden suyu her gün bir muz ve kaşar peyniri ye dedi bend öyle yaptım 3.300 dogduk
Ght Hic boş durma muz,Kefir mutlaka,bol ceviz badem tahin pekmez ye canım yoğurt da ye git gel biseyler ye
Inci20192021 ESMAARAS gelisim geriligi dedi doktor 37. haftada 2 kilo olursa dua et dedi. Bebegimi besleyen damarda problem varmis ama oglum dogdu 2,5 kilo yani 2 hafta daha bekleseydik 3 kiloya yakin dogardi ama beni öyle korkutduki doktor erken dogdu kuzum suan saglikli allaha sükür yanimda yatiyo 🤲🏻🐣
Minisannesi2904 Nsyaatls benim yeğenim 34-35 haftalarda doğdu 1,500 gr çok şükür şu an 2. Sınıfa gidiyor sağlığı yerinde ❤️ Bol dua edin inşallah sağ salim kucağınıza alıcaksınız bebişinizi biraz minyon olcak ama sıkıntı etmeyin çabuk büyüyolar
arelaslan Nsyaatls canım sağlıklı olsun da nolucak 1900 ise. Görümcem de yeni doğum yaptı 2 kilo değil bebeği ama sağlıklı
Nsyaatls Bugün gittim çok şükür biraz daha toparlanmış dedi doktor şu an 2.250 ölçüyorum dedi çok sevindim doğum için de hala bir sancım tam anlamıyla yok bebek iyi ve hareketli olduğu sürece sancın gelmeden almayız dedi çok sevindim