Sdmrll Normalde adet oldum kızlar ama test Boyle çıktı neden acaba test mi bozuktur resim atamadım nasıl atılıyor - 1.
afrasil Sdmrll ben gebelik olduğunu düşünüyorum test bozuk olabilir , fazla idrar damlatmş olabilirsiniz yinede isterseniz kan verij veya tekrar test yapın
Ferda_ Sdmrll https://imgyukle.com/ bu sayfaya girin yüklemeye başlayına tıklayın galeriden fotoğraf seçin, resim yükle’ye tıklayın, yüklenince de o sayfanın linkini buraya kopyalayın
Ferda_ Ferda_ adet gününüz geçmiş miydi, bir de fotoğrafı kaç dakika sonra çektiniz? sanki kuruma çizgisi gibi görünüyor ama inşallah gebelik vardır
NurEto Sdmrll adet olduysan kimyasal gebelik olmuş olabilir canm beta sıfırlanmadıysa 2. Çizgi çıkıyo
Dilekada Sdmrll evet gördüm şimdi bndede ilk testte böyle olmuştu kanda da çıkmayabilir ama çok yakın zamanda netleşir biraz beklemen gerekiyor 🙏🏻
Ferda_ Sdmrll isterseniz birkaç gün bekleyin kaç gün sürecek buna bir bakın, hanmileliğin başında 2-3 gün adet gibi kanama yaşayanlar da oluyor, yine siz bilirsiniz tabi ki