Tatliskoo Kizlarrr mrb 26+4 günlük hamileyim dun doktor kontrolum vardi kilomuz 913 gr bende bu zamana kadar 5 kilo almisim sadece sozde durumlar nedir 👼
Didem34 Tatliskoo masallah canm bende 25+5 oldm bugün. 24+2yken 708 gramdı 33 cmdi smdi pazartesi randevum var 😍 minik kızım büyümüstür insallah bende 7 kilo falan aldm🙈
biranneikikedi Tatliskoo 26+3’den selamlar👋🏻 24. Haftada şeker yükleme yapıldı her şey güzel gidiyor oğluşum birazcık tombik sadece😂🚀 şimdi covid temaslı olduğum için 10 gün karantinadayız eşimle. Belirti göstermediğimiz için test de yapılmadı. Hem sağlık ocağındaki hemşirem hem de kadın doğum doktorum endişelenme bi sıkıntı olursa haberleşiriz dedi. Zaten yememe içmeme vitaminlerime suyuma hep çok dikkat ettim gebelik boyunca. Bi şey değilmeyecekti galiba pozitif olsam da hayatımda 😂
Gizemaltnr Tatliskoo bizde 26jafta 2 günlüğüz 25.haftada 1100 gram 35 cm boyu var bende aldım baya bi kilo
Tatliskoo Didem34 hadii bakiyim annesi büyümüştür minnoss 👼 sende durumlar ne sikayetlerin basladimi bende biraz baslsfi artik ya 🤷♀️
Didem34 Tatliskoo valla canm kemik agrısı kasık agrısı nefes darlıgı ne ararsan var😂 buna sükür rabbm beterinden korusun. Hep sola yatmaktan kalca kemiklerim kopuyor. İş yapmak yoruyor ağrı yapıyor cok fazla bisi yapamıyorm
Mommmyyy 26+6 yız biz de geçen çarşamba 905 gr dı, sürekli sola yatmaktan kolum ve kalça kemiğim sızlıyor , ağrıyor arada da rahimde sancı oluyor , kalp çarpıntım çok arttı
Tatliskoo Mommmyyy aynenn sürekli sola yatmak cok kotu oluyor canim ya benimde batmalar ufak sancilar basladii bacakk agrilari var bunada sukur ama napalim
Tatliskoo biranneikikedi gecmis olsin canim maşallah minnosa saglikla gelsin boll bol c vitaminii mandalinaa portakall yee 👼
Tatliskoo Didem34 is yapmak gerçektenn cok yoruyor artık ya benimde kalça agrimm sag bosluktA agrimm oluyor terlemelerr basladii batma oluyor bakalım hayirliisi artikk