prensimgeliyor Merhaba hanımlar gebeyken 4ay gibi süre yada daha fazla bulantı ilacı kullanan oldumu bi zararı olur mu acaba 🤦🏼♀️
Mommmyyy prensimgeliyor 27. Hafta olacağız yarın hala kullanıyorum prilam zararı yok dedi dr içeriği için
Ebru-h55 Bende 4.ayıma girdim ilacı bırakmayı denedim işkence çektim iki gün 😭sonuç ilaca devammm ediyorum biz ayrılamayız😄
hanibazen prensimgeliyor almamaya çalışıyorum ama dün bi tanecik içmek zorunda kaldım çok kötüydüm :(
Beyaz-12 Bende 120 günlük hamileyim içmediğimde hayatım kararıyor resmen doktor artık bırakmalısın dedi ama kusmalar devam ederse gel yine verelim dedi gittim yine aldım ilacı kullandığım ilaç Prilam Dr hayat kurtarıcı
Elis3534 Beyaz-12 benim doğumuma 8 gün var hala kullanıyorum desem 😒 benim ilk hamileliğimde de çok fazlaydı bulantılarım 9 ay sürdü bunda da tabi ilk başlardaki gibi degil ama bırakıyım dedim o günüm mahvoldu bulantı bulantı doktoruma sordugumda bir sakıncası yok dedi.
eko1618 prensimgeliyor sabah alıyorum bende iş olunca mecbur akşamki bulantıyı yatarak gecirmeye calışıyorum
Beyaz-12 prensimgeliyor Allah Allah özel bir nedeni var mı diye sorun bence. Yani bulantı aşırı kusma olan neredeyse tüm hamileler kullanıyor