Fatihmina60 Bebek aşagı baskı yapıyor sürekli tuvalate gıdesım gelıyor normal mı arkadaslar cok korkuyorum vajınada batma hıssı var
Fatihmina60 Fatihmina60 34 haftalıklar nerdesınız. İçim içimi yıyor hastaneye gıdemem su an sizde var mı aynı seyler
Alfabetaa Fatihmina60 35+3teyim aynıı şikayetler varr bende de. Birde ben bu haftaya girdiğimden beri aşırı yorgunum sürekli uykum var böyle olan var mı acabaa 🤷♀️
BAS123 Fatihmina60 canım bende ayakta kaldığımda filan iğne batması gibi aşağıma baskı yapıyordu hemen uzanıp ayaklarımın altına yastık koyarak çözümünü buldum
Avakado-34 Fatihmina60 Biz de 34 haftalığız ama bende öyle bir durum yok. Sadece gece uyuyamıyorum. İlk hamileliğiniz mi sizin de ?
Fatihmina60 Alfabetaa aynı bende de var o şikayetler canım sankı hasta gıbıyım son ayımız degıl erken basladı bende
Fatihmina60 Alfabetaa BAS123 bende deneyım ama dınlenınce gecıyor yorulunca tekrar baslıyor ben bu ısı anlamdım
Alfabetaa BAS123 evett saat 10da uyandım bugün mesela uyandıgımdan beri sadece kuruyan çamaşırlar topladım kahvaltı bile yapamadım o kadsr yorgun ve halsizimki tekrar uyuyasım var 🥱