Hasnur Adet olmama son 1 gün var yarın adet olmam gerekiyor ama belirti Yok bende çok Yorgun’um uykum çok oluyor çok halsizim bende bugün hastaneye gidip kan verdim 0.1 çıktı adetimden 3,4 gün geçtikten sonra tekrar kan sonucu vermelimiyim kızlar ?
Deletedmom15257 Hasnur gebellik kesinn yok cnm insallah baaka ay olur nenimde 4.7 di ama yoktu diger ay oldu oda 1260 cikmisti 5-10 uzeri gebellik var
Conger Adetime 4 gün kala evde yaptıgım testte 2 defa çift çizgi cıktı Beta hcg 7.8 cıktı doktor gebesin dedi ama kese gözükmedi beta hcg bu kadar düşük olup hamile olan var mı korkuyorum😶
Saganak Hasnur kuzenimin böle çıktı doktor çok erken gebelik dedi seonra birden yükseldi 1-2 gün sonra hamile yani
Bilge35 Hasnur hiç Belli olmuyor canım . Benim kuzenimin kanda çıkmadı ilk. Daha sonra 1 hafta sonra tekrar regl olmayınca kan verdi o zaman çıktı .yani umdnu kaybetme
Denizkasalll Hasnur merhaba şu anda sanırım doğum yapmışsınız🙈 ama ben size bu konu başlığı altında bir soru sorucaktım. Bende bugün kan verdim değerim <1.20 çıktı . Adetime sizin gibi bir gün var. Yarın adet olmam gerek ama doktorum bir hafta sonra testinizi yenileyelim dedi. Siz o ay mı gebe kaldınız nasıl gelişti durumlar yoksa adet oldunuz mu çok merak ettim 🤦🏻♀️??
Iremgokce Hasnur adetin gecikirse tekrarlamalısın ben 11nci gün kanda öğrenebildim gecikmenin 11nci günü