Sln01 Birazdan burası dolar taşar ben yaptırmadım diyen de gelir kesinlikle yaptır diyen de ben kimse ile polemige girmeden söyleyeyim. Ben yaptırdım yine yaptıracağım ikinci gebeliğimde bende şeker çıkmadı ama arkadaşımda çıktı ve diyete uymadı erken doğuma girdi 2 yasinda bebeği var hala bebek kilo olarak çok geride diğer arkadaşım diyete uydu hem çok kilo almadi hem de bebeği sağlıklı oldu. Eğer dokrorun yaptır diyorsa mutlaka dinle bazen bazı dokrorlar şeker yüklemesi yerine parmaktan ölçüm yaptırıyor. Ama onun için de senin tüm durumunu bilen biri olması lazım. Google’a şeker yükleme testi yaz dünya sağlık örgütü şeker yükleme testi yaz ne bileyim Instagram’daki önemli kadın dogumculara bak hepsi öneriyor ve rutin olarak yapıyor. Ama ben canan Karatay dan başka çıkıp kesinlikle yaptırmayin diyen görmedim ki o da kadın dogumcu değil. Hepsini ölçüp bicin son kararı siz verin kimseye kulak asmayın en son burda bir bayan ben asla önermiyorum diyordu. Sen kimsin neye dayanarak önermiyorsn deyince dokrot kardeşiyim dedi yani herkes kendince prof ama seni en iyi kendi dokrorun ve sen bilirsin. Biri yaptirma der ilerde sorun çıkar vebal alır ama ben daha yaptırıp da zararı gören görmedim olsa onu da söylerim ya da kendim yaptıracağım demem. Alah kolaylıklar versin inşallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah 😍