Beyzan dilarrayildirrim burda bı arkadaş gitmişti acile sadece idrar tahlili almışlar kan orda da sadece gebe olduğu kesinleşmiş kan tahlili bakmamıslar acil bir durum değil diye. Sen sağlık ocağına gitsen tüm tahlilleri orda yaptırsan zaten beta değerine göre belli olur kaç haftalık olduğu.
[silindi] dilarrayildirrim Sağlık ocağında kan verebiliyorsun gebelik için kan testi vermek istiyorum demen yeterli
Beyzan dilarrayildirrim evet canım evde test yaptım de. Hem gebeliğe bakar hem de vitamin değerlerine filan da bakar sen direk git sonra çıkan beta değerini buraya yaz . Burda tecrübeli anneler beta değerine göre hem haftasını söylüyor hem de gittiğinde bebehin kesesi görülür mü onu söylüyor internette de yazar Zaten. Ben önce sağlık ocağına gittim orda yaptırdım tüm testleri
Tugceonur dilarrayildirrim acilden giriş yapın önemliyse Ankara’da yaşıyorum ben bizim burda sabah 10 a kadar hastanede normal randevu vermeye devam ediyorlar
Ebruakcetin dilarrayildirrim randevu almadan sağlık ocağına bile almıyorlar biraz acimasizca . gidersen boşu boşuna kendini yormuş olursun
dilarrayildirrim [silindi] inşallah ya bazı insanlar randevusuz saglık ocagına bile almıyorlar dediler de boşu boşuna o kadar yol gitmek istemiyorum valla 😒
[silindi] dilarrayildirrim benimki alıyor hatta gebe olduğum için gerek bile yok dedi. Şuan bile bugun için randevu alabilirsin mhrs e girip bir bak istersen randevulu gitmiş olursun
dilarrayildirrim [silindi] baktım ama randevu bulunamamıştır diye hata veriyor aile hekimi için anlamadım hiçbişey çok sinirlendim ya
[silindi] Sen git direkt ilgileneceklerdir bu randevu olayı pandemi ile alakalı biraz insiyatife göre alıyorlar olmadı randevu al derlerse alamadığını belirtirsin dilarrayildirrim
dilarrayildirrim Beyzan Mhrs randevu uygulamasından aile hekimi için randevu yok diyor aile hekimi dışında başka doktor bakma yetkisi varmı ya valla delirdim sinirden
Beyzan dilarrayildirrim aile hekimine randevusuz gidiyorum ben zaten sıra olmuyor ve aile hekimi yoksa başka Dr bakıyor
CansuCY Gebelik durumunda devlet hastanesi randevusuz da alıyor.Ben devlet Hastanesine gidiyorum randevu alamadığım durumlarda doktor onayı ile sıra veriliyor:)