eda_aras01 Aydanbrk35 bende giricem şimdi benimki de tersti 38+3 üm doğuma almalarını bekliyorum şimdi.
KardelenYB Aydanbrk35 bekle canım daha erken 39 I doldur bari herhangi bir sağlık sorununu yaratmıyor belli doktor sana bırakmış yoksa acilen alırdı
Dorukunannesifatma Bizim doktorumuz39+1 den önce almıyor , gelısımını tam olarak tamamlıyor dedı yoksa ben de 1 hafta oncesı ıstıyodum ☺️
Aydanbrk35 Dorukunannesifatma aslında oda bana bıraktı ama işte ben biraz aldırma konusunda da bekleme konusunda da kararsızım verecek olduğum karardan pişmanlık duymak istemiyorum
Aydanbrk35 Aryaliya Yokya öyle olmuyor maalesef bende öyle diyodum sonradan korkuyor endişeye kapılıyor insan acaba mı diyerek 😄😄
Aydanbrk35 Minnak_annesi34 işte bende en azından 39 olsa diye düşünüyorum ama bir yandanda doktor alalım diyosun bir sorun yoktur demek ki diye düşünüyorum
Minnak_annesi34 Aydanbrk35 yokturda normal düşünüyorsaniz son haftaya kadar bekleyin dönebilir ama istemezseni doğurabilirsiniz tabki hayirlisi olsun simdiden😇