may2021mother gunisigim123 benimde böbreğim genişlemişti(hidronefroz) bebek baskısından ötürü. Üroloji takibinde olmalısın çok ilerlerse stent takılıyor senin böbreğine zarar vermemesi için. 2 farklı üroloji doktoruna gitmiştim o zaman biri stent takalım diğeri takmayalım demişti. Bende taktırmadım. Zaten başka şeyden dolayı 32. Haftada doğum yaptım. Doğum sonrası düzeldi genişleme.
Cennetulmeva gunisigim123 bendede genişleme varmış 5mm sağ böbreğimde sancı yapıyor 23 haftalık gebeyim inşallah ilerlemez stent beni çok korkutuyor Rabbim korusun😞🤲🏻
annee27 gunisigim123 bnmkide genislemisti oglumun baskisindan dolayi sonrasinda gecti zamaninda dogum yaptm
gunisigim123 may2021mother bnde erken dogumdan korkuyorum sen neden yaptin 32de bnde suan 33 teyim asiri snaci yapiyor parol etki etmiyor genislemeye
gunisigim123 may2021mother kuvezde kacgun kaldi bebek iyimi simdi rabbim saglikli omurler nasip etsin
may2021mother gunisigim123 değerlerini takip ettir mesela benim grade 2 ve 17 mm olarak ölçülmüştü. Daha ileri seviyedeyse belki stent takılması daha uygun bile olabilir . Bebekte sende önemlisin
may2021mother gunisigim123 Doğumdan sonra 3 büyük ameliyat geçirdi 6 ay yaşadı biz hep hastanedeydik. Farklı hastalıkları vardı hiç duymadığımız bilmediğimiz. Küvezde kalma süresi her Bebeğin değişir. Kilosu iyise solunum sıkıntısı yaşamıyorsa yani bi sorun yoksa 32. Haftada doğum yapıp 10 gün içinde taburcu olan annede tanıdım hastanede. Ayrıca karamsarlığa kapılma 25-26 haftalık doğum yapıp bebekleri sağlıklı olan yaşayan bir çok anne biliyorum ve hepsiyle hastanede tanıştık.
may2021mother Asem60 bilemiyorum bana 2 üroloji uzmanından 1 tanesi takalım deyip 1 tanesi takmamayı uygun görmüştü. Sonuç olarak bende taktırmadım. 17 mm iken
Melek0720 Bende de hamilelikten kaynaklı böbrek büyümesi meydana geldi ileri derecede oldugu için stent takildi 2 defa dogumda çıkacak Allahtan. Eger agriniz cok fazlaysa hic durmayın stent takdirin korkulcak bir islem değil 15 dklik bir küçük operasyon.
byzza16 Melek0720 merhaba umarım hala burdasinizdir 🙏 Banada stent takıldı stent kendiliğinden çıktı şimdi 2.defa takılacak. Erken doğuma neden olur diye korkuyorum. Siz vaktinde mi doğum yaptınız acaba? Kadın doğum doktorum asıl taktirmazsan o zaman erken doğumu tetikler dedi