Basından beri normal istiyordum herşey normal gidiyordu çatı muaynesi oldum doktor bir sıkıntı yok yapabilirsin dedi ama gel gelelim hiç bir şekilde agrim acılmam olmadı 40. Haftamda kontrle gittim muayne oldum bnde ödem oluşmaya başlamıştı doktorum esinle ailenle konuş eğer isterseniz yarın sezeryana alalim seni dedi eğer sezeryan istersen yarın sbaah 9 da ol dedi bebeği riske atmayalim dedi bizde kabul ettik tabi bir heycan bir heycan neyse sabah oldu cumartesi günüydü kalktım hazirlandik gittik yatırım yapıldı genel anestezi mi lokal mi diye sordu hemşire bnde lokal dedim tabi bir taraftan a korkuyorum becereblckmiyim diye cnki gerçekten cesaret isteyen biseydir diye düşünüyordum 😀 Neyse beni alanya geldiler doğumhaneye gittik doktorum anestesi hemşireler benimle ilgilenen hasta bakıcıları kaymak gibi insanlardı belimden iğne vurdu hiç bir şekilde aci yok sadce doğru pozisyonunda durman çok önemli daha sonra yatirildim ameliyat başladı 5 dakika geçti geçmedi bebegimin sesini duydun çok şükür dedim bnm dikişlerim olduğu için bebegimden sonra ciktim hani kızlar lokal anestezi olmak isteyip tereddüt edenler keisnlikle korkmayın kesinlikle iyikide öle olmusum hiç bir şekilde pismn değilim kendinize güvenin hiç bir şey olmuyor ve bebeğinizin her anına şahitlik ediyorsunuz mevlam bütün hamielleri kurtarsin inşallah 🥰🥰