Ces90 ilkim_55 sakin ol canım stres bebeğini de olumsuz etkiler nefes alıp ver dua et olumlu düşün pozitif düşün Allahım yardımcın olsun inşAllah ❤️🐣🙏🏼 Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Baharelif ilkim_55 Allah yardimcın olsun canım.Bir avazda sağlikla bebeğini kucağına alirsın inşallah🤲🤱
Cennetulmeva Rabbim yardımcın olsun kalbini ferahlatsın🌺 sakin ol yavrunu sana veren Allah elbetteki doğumundada yanında yar ve yardımcın olacak ona sığın dua et nefes kontrolü yap güzel bi duş al sakinleş ve aktif ol ❤️❤️
Canan3 ilkim_55 yazıyı okur okumaz heyecanlandım Allah bi avazda kurtarsın kolay geçsin inşallah doğumun 🎈
sagsbry ilkim_55 canım sakin olmaya çalış.. Ne kadar sakin olursan o ladar iyi şuan senin için.. Rabbim kolaylıkla doğmayı nasip etsin.. Sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤲🏻
ilkim_55 Dualarınız için çok teşekkür ederim. 38+6yım nst bağlandım biraz sancılarım çıktı bekliyoruz. Ayetel kursi okuyorum bol bol
gel_artik_bebegim ilkim_55 canım rabbim kolaylıkla doğurmayı ve hayırlı bir evlat nasip etsin💗👶 ayet-el kürsi inşirah rabbi yessir oku kendini sıkmamaya çalış
ilkim_55 Kızım içeride kakasını yaptığı için acil sezeryana alındım. Simdi kollarimda uyuyor biraz iyi olayim yazicam hikayemizi
Mom103 ilkim_55 canım bebek icerde kakasini yaptigini nerden anladilar acaba ? Yani nasil anladilar bunu ? Ultrasonlami ki?