gel_artik_bebegim minikbirkuzu ben senelerdir kan hapları kullanıyorum ilk zamanlar bulantı çok yapıyor o yüzden ben yatmadan alıyorum o zaman sıkıntı olmuyo
meliha_gizem minikbirkuzu doktorum 4. Aydan itibaren takviye amaçlı doğuma kadar kullanmam gerektiğini söyledi. Hiç bir yan etkisi olmadı. Eşimde o ilacı çalışıyordu gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Tabi doktorunuzad danışın sağlık ocağı değil.
minikbirkuzu meliha_gizem danıştım o da kullanabilirsin dedi. Geçenlerde tetanoz için gitmiştim o zaman tahlilde çıktı Dr uma sormadan hiç birşey kullanmam. Çok teşekkür ederim ins bir sıkıntı yasamam
minikbirkuzu baby3_ siz hangi hapı kullaniyodunuz. Beni de bulantı çok kötü etkiliyo o yüzden tedirgin oldum açıkçası umarım bir sıkıntı yasamam deneyip gorucez
baby3_ minikbirkuzu ferro sanol da kullandım ferrum da kullandım ben . İçmeme şansımız ne yazıkki yok bebelerimiz için
Burcinisp88 minikbirkuzu ben sidefer içiyorum ki benim bünyem cok hassastır. Hiç bir etkisini görmedim ben
minikbirkuzu Burcinisp88 benimde öyledir özellikle midem hassastır kimseye dokunmayan bana dokunur. aklımda bulunsun bunda sıkıntı yaşarsam Dr uma söylerim teşekkür ederim
Mevreee minikbirkuzu bende kullanıyorum canım tek etkisi sabahları genelde ishal gibi cikiyorum renk koyulugu oluyo ama herhangi bişi yapmadı onun haricinde 🤗 sabah aç karnına içip bı saat sonra kahvlti yapıyorum birde öyle dene istersen🌺
Ayseguldt minikbirkuzu bendede afedersin dışkı rengi koyulaştı ve mide ağrısı bulantısı yapmıştı ama ilaca alıştım sanki artk okadar dokunmuyo
Eenn41 minikbirkuzu bana da maltofer fol verdi ama içinde aspartam var düzenli kullanamadım kabızlık yaptı ona bağlı karnım çok ağrıdı aspartam var diye zaten içime sinmiyodu ama içeriği temiz araştırıp doktora danışıp kullansam iyi olur benimde değerlerim çok düşük
hrykksl Bende 2 haftadır maltofer kullanıyorum yan etki olarak kabızlık yapıyormuş ama bende yapmadım kişiden kişiye göre değişiyor
Ozge20ulu minikbirkuzu bana kabızlık yaptı ki ben hayatımda öyle bı sancı çekmedim ,doktora söyledim kes bakalım ondanmi dedi ,ondanmis şimdi iki güne bir iç yaparsa başka demir ilacı veriyim toz falan deniyelim dedi
Ozge20ulu minikbirkuzu feramat benimki ama genel olarak bütün demir ilaçları yapıyormuş ,tabi kişiden kişiye degir
Tuba04 minikbirkuzu iştah açıp kabızlık yapabiliyor tabi yan etki kişiden kişiye de değişir ama mutlaka kullanılması gereken bir ilaç doğumdan sonra bile bi süre devam etmesi gerekli