tgb006 kaynanam yok kayınpederimle kaynım var onlar zaten gelmezler dogumda annem tek gelecek evimize oda zaten bizimle beraber covid testi yaptırcak eşim ben annem covid testi yaptırıcaz babamda yaptırır belki gelmek gibi bir durumu olursa iki abim var birisi kasap birisi güvenlik güvenlik olan hastanede sıkıntılı yerde çalışıyor heleki o cok hassas böyle şeylerde 2 aydır hemen hemen annemide babamıda yollamıyor bize bizde gitmiyoruz cok riskli diyor şuan hem hamileyim hem bir kızım var siz düşündüklerinizde haklısınız bence bir anne olarak inan bende böyle düşünüyorum ilk başta biraz tuhaf olmuştum anneme de test yapıtırcaz beraber derken ama bu sağlık annemde sağlık sektöründe babamda babaö hastanenin yemek hanesinde aşçı annemde personel çay kahve yapıyor doktorlara falan 😏 yani sıkıntılı yerler umarım eşinizde eşinizin aileside durumun ne kadar ciddi oldugunu anlar 🤲
Şöyle bir fikir vericem eğer olursa gittiginiz hastane özel mi bilmiyorum ama doktorunuz ile görüşüp söyleseniz eşinize en azından hani dese yeni doğmuş bebek ziyaretçi almayın falan hani riskli olur falan dese eşiniz acaba biraz daha yumuşar mı