prenses_annesii2603 Samira34 soğuk süt,ekmek içi,sade kraker, salatalık,maden suyu,elma,zeytin çekirdeği, yoğurt,ayran ve canım uyurken yasitigini 2 3 kat yap miden yanmani engeller ve uyuyacağın zaman çok yemek yiyip yatma mide yanması çok yapar
kbrMEVA Samira34 ben soda içince rahatlıyorum bide ilk gebeligimde gaviskon vermişti doktor oda çok iyi geliyor doktorunuza danışın
Asyakuzusu Samira34 Canım maden suyu, yanmanın ilk 1.dakikası sadece bir yudum süt, rennie emme (doktorun yazar) kendinde alabilrisn hamilelere serbest. Bi tane geçe alıyorum ben rahat ediyorum. Sakın ola gaviskon yazdırma. Mahfediyor. Şişeyi tepene dikme noktasına kadar getiriyor. Gebeliğin ilerleyincede zaten lansor yazıyor doktorlar sabah aç karnına alıyorsun. Dokunan şeyleride tüketme. Pirinç, acı, dereotu, soğan,baharatlar neyi yiyince artıyor bi bak bakalım.
Sulleersoy Bende aynı durumdayım uyuyamıyorum rennie duo şurup içiyorum ama bir anlık hafifliyor sadece
Oznuryunus Benim de şuan aynı canım başınıza soğuk süt alın yudum yudum için ben öyle bitirdim hamileligimi 38+5 im sırtıma vuruyor yanması ta
Gtr O şurupların hepsi bana anlık etki etti hatta geçirmedi bile hiç diyebilirim yanma bulantıdan kıvranıyordum tabletini istedim eczacı farklı bir ürün verdi yeni çıktı diye mükemmel bişeymiş yiyorum içiyorum sonra hemen onunla rahatlatıyorum kendimi ☺️
Samira34 Herkese teşekkür ederimmm ❤️ Yurt dısındayım tavsıye edılen suruplar burda var mı bilmiyorum 🙏🏻 Haftaya randevum var doktorumla konusayım bana acilen bıseyler yazsın midemden çekicem benbelli
Asellll Mide yanmasını o kadar çok çektim ki hıçkırarak ağlardım tahin birebir bi kaşık tahin 1 dakikada kesiyor yanmasını hemde doğal hiç ilaca gerek yok
Annemelekanne Samira34 bende öyleyim mutlaka kuru ekmek ye iyi gelen tek şey o asit onunla baş ediyor bi yek gerisi yalan ama herkesin midesi de farklı
Mry02 Samira34 bende senin gibiyim cnm doktor nexium verdi bide gasvin en iyi şurup mide yanmanı hemen hafifletir geçmezse nexium alırsın ve eczane de 13 TL gibi bişeye gasvin veriliyor hamileler kullanabiliyor gaviskon dan iyi bilgin olsun