Helly_3212 canim zaten ilk once biz aldik esiminde benimde birikimimiz vardi ben takilarimi da verdim ustunu kredi cekip tamamladik iki sene falan calistim sonra hamile kaldim 4 ay sonra eltimler aldi ust katimi 2 ay sonra evin kirasini odeyemedikleri icin ev sahipleri evden atti eltimde iki gun kaldilar eltim kapiya koydu onlari istemedi yani esim aldi yanimiza ilkten iyidiler ben eve bisey yaptigimda 3 tepsi yap abinleride cagidim diyo niye benden habersiz cagirdin bize kadar var sen yeme bisey olmaz diyo en basiti esim gelirken bisey aldiginda yukardakileride cagir diyo ya ben yapamıyorum goruyosn zorlaniyorum artik agirlastim diyorum yapicaksin herseyi yapmak zorundasin diye kiyamet kopuyo evin icinde gecen mandalina almislar küçük kizi eline almis geldi bi dilim istedimde annem enayimi sizemi bakicak kendiniz alin dedi ben sok oldum ama biz alinca dolaptan alip alip yiyo eltimin demesinede sinir oldum neymis kizi en cok çilek severmis alirsam ona alcakmisim bende sen alda ben yiyeyim kimsenin cocuguna bisey alamam dedim her sabah 7 de kahvalti hazirla bize kapiya vururlar kalkardim onca yil calistim bi tas corba yapmazlardi işten gelip yemegimi yapardim iki gun rahat edeyim diye gelirdim bi gun yemekle bi gun evin içiyle ugrasirdim ustune salakta oldum enayide