Kubra_6 Kızlar iyi geceler birşey soracağım hamileliğinizi öğrenmeden önce göğüs ağrınız nasıldı ? Benim her ay adet öncesi mutlaka göğüs ağrım olurdu asla şaşmazdı ama bu ay hiçbir şekilde ağrı sızı yok adetime 5 gün var. Kayınvalidem bana hamileliğimi öğrenmeden önce göğüslerim hafiflemişti oradan anladım hamile olduğumu demişti 2 çocuğunda da aynısı olmuş. Sizlerde nasıl oldu acaba ?
Aysenur61 Kubra_6 benim gogus ucları asırı sekılde acıyordu cok farklıydı camaşırım bile acıtıyordu. Herkesın farklıdr ama tabi
gel_artik_bebegim Kubra_6 normalde herkesin göğüs hassasiyeti olurmuş dokunamazlarmış bile ama hamile kaldığım zaman bende hiç öyle birşey olmamıştı o sanırım biraz progesteron hormonuyla yani kadınlık hormonuyla alakalı bende bu hormon düşük cıktı mesela
Kubra_6 Aysenur61 ya genelde herkes baya hassaslaştı diyo ama benim ilk defa acımıyor göğüslerim ya 😔 hep bi belirti arıyorum şaka gibi 😂
Aysenur61 Kubra_6 belkide belırtı aradıgın içindidr. inşallah Allahım hangı zamanda nasıp ettıyse ozaman olur Allah gonlune göre versin inşallah hayırlısıyla alırsın tez zamanda hamılelık haberini
mucizemibeklerken17 Benim de öyleydi canim, ne ağrı ne sızı oldu. Hatta boyle sönmüş balon gibi bi tuhaftı🤣Normalde hassaslaşırdı. Âdet olmam gereken gun gebeliğimi öğrendim 4 5 gun sonra göğüs uçlarım felaket acımaya başladı.
Kubra_6 mucizemibeklerken17 ya valla geçen ay bile adet öncesi oldu ağrım, şuan adetime 5 gün var hiçbir şekilde ağrı yok hatta göğüslerim bile büyümedi 😂
Kubra_6 gel_artik_bebegim valla canım hiç anlayamadım yani inşallah hamilelikten dolayı böyledir diyeceğim 🙏🏻 Umarım o güzel haberi böyle alırım
gel_artik_bebegim Kubra_6 ben de şuan regl tarihimi bekliyorum 10 gün kaldı ama yine göğüs hassasiyetim yok hani bazı kadınlar ordan anlıyor da ben ondan da anlayamıyorum ben hamile.kalip düşük yaptım geçen ay o yüzden bu ay ben de beklemedeyim inşallah en yakın zamanda güzel haberi alırız birlikte
Kubra_6 gel_artik_bebegim allahım inşallah bu ay güzel haberi ikimize de verir kuzum 🙏🏻 İnşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder 🙏🏻🙏🏻