guzelce Arkadaşlar meraba, Eminönünde toptan kapı süsü malzemelerini satan yerler var mıdır acaba? Bilen varsa bilgilendirirse çok sevinirim 😊
ahsnkrmz guzelce toptan derken? Alıp satmaktan mı bahsediyorsun yoksa perakende alıp kendin için yapmaktan mı bahsediyorsun? Eğer öyleye her iki türlü de var tabiki.mercan yokuşu taraflarında bulabilirsin.Pleksi tarzı istiyorsan şark han a bakabilirsin 😊
Tdof26 Yasminnnnnn bende yapmayı düşünüyodum ama nedense vazgeçtim yapamam gibi geliyo nasıl yapmayı düşünüyorsunuz
Yasminnnnnn Tdof26 ben yapıyorum normalde de YouTube da videolarını izleyerek yapmayı öğrendim kendi evime ayna ördüm yakın akrabalarım bebeklerine kapı süsleri yaptım o yüzden kolay olucak benim için örmesi de çok zevkli zaten maliyeti de çok uyguna denk geliyor 😊
Ayssmom Tdof26 aman uğraşacağına hazır al zaten hemen hemen aynı şeye denk geliyor uğraşmaya değmez 😄
Lale_95 Ayssmom el emeği olunca daha güzel olur tabi ki ama bence de aynı fiyata denk geliyor almak daha mantıklı o yüzden 😊