MaysaBade 18+2 deyiz, geçen hafta gittik bebiş yüz üstü yatmış uyuyor dedi doktor ve cinsiyetini öğrenemedik 🙈 sabah kontrole gideceğim ne yapmak lazım ki yüzüstü yatmasın😄
MomD MaysaBade hareketli olsun diye girmeden 5-10 dakika önce vişne suyu çikolata tüketebilirsiniz ☺️
Kbrrrcnnn MaysaBade bende 17+1 de öğrendim hep saklıyordu arkası dönüktü en son çikolata vişne suyu ve bol su tükettim tabi biraz da hastane koridorunda yürüyüş ultrasona girene kadar kaç tur attım Allah bilir🤭😂🥰
maviscik77 MaysaBade haraketlilik yürüyüş anne karnındaki sıvının yavaş yavaş oynamasına ve bebeğin uyumasına sebep oluyormus Burda okumuştum sonra araştırdım doğruymuş , gece biz uyurken daha haraketliymiş mesela 😊
MaysaBade MomD vişne suyunu deneyeceğim teşekkürler çikolata yemiştim geçen bizimki sevmedi sanırım 🙈
-Kbra8- Ballı muzlu süt içip gideni de çok duydum denemekte fayda var. İnşallah gösterir minik 😊 Benim yavru 12.haftada direk gösterdi o zaman normal yemek yiyip gitmiştim ama ben.
MaysaBade Kbrrrcnnn gerçekten mi of bizleri ne hale sokuyorlar daha doğmadan yarın artık öyle yapım 🌸