Ayra eilik aynıyız canım bende 16+0 oldum . Benimki 12 de kız dedi doktor 15 yine kız dedi değişmedi . Öğrenebildin mi sen merak ettim 😊 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏
eilik Ayra Öğrendim 12+0 da kız ama söylemedim sayın demişti bugün de kesin kız dedi, değişmez umarım 🥰 Sağlıkla doğsunlar inşallah 🥰😍
kadriye25 15 de öğrendim minik bi sincap geliyormuş 💙💙 15+4 olduk şimdi. Hâlâ hep uyuyasım var 😊🙈 sağlıkla sıhhate alalım inşallah kucağımıza🤲🤲🤲
bulutiko Leselis 11.haftada doktorumuz erkek demişti 16+0 olduk bugün yine gittik oğluşumuz geliyo😍 ama bulantılar hala bitmedi hani bitiyodu öyle demişti herkes🙈
Kocakacikgoz Leselis evet bin şükür Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla doğsun inşallah 🤲💓
Mrveeski Erkek dedi benim doktorum 13. Haftada şuan 16+1 deyim. . Ama değişir belki diye pek alıştırmıyorum kendimi oğlan fikrine. Yılbaşından sonra tekrar gidicem o zamanda erkek derse . Oğluşum oğluşum diye sevmeye başlıycam inşallah😂
Tohumcuk Bizde bugun 16+2 olduk 11 haftada erkek denilmişti ama hala net ogrenemedik henüz ama karnım baya büyüdü hic bulantım olmadi benim sadece uyku ve ayakta uzun süre duramıyorum belim ağrıyor
Zeycannn Leselis 16+2 hiç bulantım olmadı sadece kalça ve bel ağrısı yaşıyorum perşembe günü cinsiyetini öğrenecez inşallah ❤️
Zelisanne Leselis kuzenimle aynı dönemde hamile kaldık o kız bebek bekliyor 🥰 belli olmuyor demekki 🥰
ozgeyuceturk Kahvelim_ Banada dün kıza benziyor dedi ya net bisey demedi tereddütte kaldım. 16+4üm suan