Nazmel Kızlar kürtaj olalı 24 gün oldu 2 hafta kanamam olmuştu 5 gün kesildi sonra da lekelenmem başladı hala da devam ediyor ?
Elbet-birgun-kavusacagiz Nazmel 15 gun kirtajdan sonra kanamam olmustu canm 45 gun sonraada adet olmustum. Suan normal korkma ama kendini üsütme sakın ayaklarini kalın giy
Tugce28 Nazmel doktor kontrolüne gittin mi kürtajdan sonra o çok önemli bitip tekrar başlaması iyi değil diye duymuştum çünkü
Nazmel Elbet-birgun-kavusacagiz sıkı giyiniyorum ama bilemedim yani bi düzene girmedim önce 2 hafta adet gibi oldu sonra bir hafta geçti şimdi yine sürekli kahvrengi leke geliyor.
portakalcice Benim ilaçla düşük oldu aynı bu şekilde 5 gün normal sonra lekelenme , daha sonra kanama oldu. Şimdi 42.gunum adet gibi miyim anlamadım. Çok karışıyor durumlar.
Nazmel Tugce28 10 gün sonra gitmiştim güzel rahim iyi görünüyor dedi. Biraz pıhtılar var onları kendiliğinden atarsın dedi. Bilemedim yani peçeteye leke leke geliyor kahverengi lekeler
Tugce28 Nazmel benim on gün kanamam olmuştu sonra hiç gelmedi kürtajdan 45 gün sonrada adet oldum farklı olabiliyor demekki
Serappp14 Mom433 3 kere neden kurtaj oldumuz tekrarlayan gebelık kaybımı var bende 4 5 dusuk yasadm en son kurtaj oldum gecen ay
Mom433 Serappp14 1.kurtaj sonrası kan pıhtılaşması cıktı 2 aylık dolunca kalbi duruyor 2.de iğne kullandım gene durdu 3.de bi sürü şey ve iğne dozu arttirdikk mayıs ayında gene durdu iğneler yaramadı bana sulandirici bende bekledim geçen ay doktor değiştim rahim filmi çekil dedi yaptmadgm o kalmıştı cnki rahimde sorun cıktı darmış şekli bozukmus tutunmalari icin yer asla yokmuş meğer genişlettiler bide tutunsun die rahme çizik attı 2.adetim gelcek bitince vitaminlere baslicm bide yine aspirin denemelere tekrr başlicaz hamile kaliorum ama kaybediorm 🤷♀️