Zeynep_18 İyi geceler hanımlar size bir sorum olucak benim göğüslerim normal şartlarda büyük bir göğüs ama uçları hiç yok, bebişimi emziremicek miyim acaba korkusu var birazda🤦🏼♀️ sizde böyle bişey yaşadınız mı yada çevrenizde benim gibi olan varmı🙄🤔
Esoo0698 Zeynep_18 Hayır canım bende anneme yakınırdım uçları yok işte göğüslerim hiç büyümedi diye ay sonra bir kararmaya başladı etrafı ben şok 🤷♀️ Ucuyla alakası yok hemde çevresini komple ağzına alıcak yani hem eldeki meme buu küçük veya küçük emicekk 😁
MomD Zeynep_18 canım hiç çıkmıyor mu mercimek tanesi kadar da olsa.. zaten bebek koyu renkli kısmın tamamını ağzına alcak doğru emzirme bu şekilde oluyormuş ve eğer ki mercimek tanesi kadarsa ucuzunuz bebeğiniz için emzirmeye yeterliymiş ya da herhangi bir uyarıda uçları çıkıyorsa da aynı şekilde. Aventin göğüs ucu çıkarıcısı var Doğumdan sonra onu deneyebilirsiniz ya da göğüs uçları var silikon onları da tercih edebilirsiniz ama göğüslerinizle fazla oynamayın gebelikte erken doğumu tetikliyormuş
EsraYe Zeynep_18 canım wee baby nin gögüs ucu çıkartıcısı var ben ondan aldım bakalım faydası olcak mı yorumları baya iyiydi sen de bakabilirsin
Zeynep_18 MomD yaa erken doğumu tetiklediğini bilmiyordum, mercimek tanesi kadar zaten. Çevremdekilerde ayyy ne kadar küçük tutamaz bebek tarzı şeyler dediler biraz takıldım açıkçası 🤦🏼♀️
MomD Zeynep_18 varsa hiç sorun değil canım bende bi bebek hemşiresinin yazdığı anne bebek bakım kitabında okumuştum bebek zamanla çekerek büyütüyormuş zaten yeter ki olsun yazıyordu. Bazılarında tamamen içte oluyormuş uyarıldığında Da çıkmıyormuş o kişiler emzirmekte zorluk çekebilirmiş o kadar
Ozgnzgn Zeynep_18 benm de aynı sizin gibi hiç yok içe göçük gibi hatta benm 😬henüz 22+5im belki zamanla çıkar daha doktoruma sormadm sorun olup olmıycağını bu durumun ama lansinoh göğüs ucu koruyucu alıcam 20 mm olan işe yarıyor deniyor denemekte fayda var 🙏🏻
Hilal2205 Benimde ucum yoktu neler çektim oğlum ne tuttu nede emdi maalesef 🤦♀️ şimdi ikinciye hamileyim tabi akıllandım hamilelik öncesi sürekli uçlarıma masaj yaparak çıkarttım şimdi azda olsa var uyarildiginda veya üşüdüğümde çıkıyor baya inşallah bunda emer 🤷🏻♀️
Elifbc Göğüs ucu kremleri varmış doğuma yakın kullanılıyormuş bende onlardan alacağım aynı durum bende de var bebde endişe ediyorum sorun olmaz inşallah 🙏