NilGrl 23 haftalığım bebeğimin adını Devrim İnanç koymak istiyorum. Adını soran kişiyelere söyledim. Ama nedense kafam karıştı. Yorumlar biraz can sıkıyor. Siyasi olarak değilde ben çok güçlü ve güzel isimler olduğunu düşünüyorum. Sizce? Nasıl karar verilir isim verirken ? Nasıl düşünmeliyiz.
momsboys NilGrl evet olarak çok güzel ancak Türkiyede ne yazıkki hep siyasi olarak algılacak ve bazı durumlarda iş sıkıntısı bile yapabiliyor ne yazıkki o yüzden ben siyaseti çağrıstırmayacak isim taraftarıyım ilerisini düşünmek lazım
zenan8 NilGrl gayet güzel bu tür algıları yıkmamız gerekıyor. Benim çevremdeki kişilerin ismi hep o tarz . Ve bugüne kadar hiç bir sıkıntı yaşamadılar.
Oykuaygun NilGrl devrim deyince akla direk siyaset geliyor ve bu tür şeyler ileride işini bile etkileyebilir maleseff bir isimden… Şahsen benim de aklıma deniz gezmiş geliyor 🙈
sagsbry NilGrl yoo bence gayet normal hiç siyasi bişeyde gelmedi aklıma.. Nasıl baktığınla alakalı biraz.. 🌼
Bebislerimiz Bende siyasi bi isim olmasin dedim yoksa cok guzel okul hayatına etki edebilir yada kendisi begenmeyebilir
NilGrl Oykuaygun 😊 yani çoğumuzun adıyla dalga geçiliyor tabi de aıkıntı çekmesini istemem. Kafam bi tık karıştı
Evalong Cok güzel bir isim, ben de ikizlerinin ismini. Devrim ve deniz koymak istedim. Babamız cik seçici isim konusunda olmadi. adıyla yaşasın,🙏
NilGrl Evalong deniz kuzenimin adı. O yüzden koyamam 😊 benim sen istiyorsan olsun diyor. O inanç ismini beğeniyor. Ben ikisinide. Çocuğumun hakkına girmek istemiyorum. Çok beğeniyorum. Siyasi de düşünmüyorum açıkcası. Ama bi afalladım neden bilmiyorum
Minikjelibonum NilGrl çok güzel bir isim. Hükümet heo aynı kalmıcak hükümete bakarak düşünmeyin. Bizde ailecek üç kuzen olarak bariz siyasi anlamda isimlerimiz ama hiç önemli değil hiçte sorun olmadı.
NilGrl Minikjelibonum sizin isimleriniz nedir peki. Eşim bizimki direk bariz belli olur diye tereddüt ediyor
zenan8 NilGrl neden ınsanların laflarını bu kadar önemsiyorsunki. Çok güzel bir isim bence hevesini kırma 🤗 bir akrabamızın adıda devrim şuan üniversiteye gidiyor hiç bir zaman sıkıntı çekmedi
Miniminicik NilGrl sen beğendiysen herkesi boşver 😉 ben bebeğime isim düşünmüştüm herkes bi laf söyledi vazgeçtim başka isim koydum. Sonra koyduğum ismi sevmeme rağmen pişman oldum neden etrafı dinledim diye. Senin içine sindiyse bence koy.ikisi de çok güzel isimler 😊
NilGrl Miniminicik ben çok beğendim. Artık evde 3 kişi yaşıyor gibiyiz. Onada adıyla hitap ediyoruz. O kadar alıştık ki. Eşim bana bıraktı sağolsun. Bende pişman olmak istemiyorum. Çocuğum beğenir mi. Ya da benim yüzümden cidden sıkıntı çeker mi diye düşünüyorum. Ama herkesin ismiyle mutlaka dalga geçiliyor. Bazılarına da muhammed diyolar mesela. Adam alkolik. Yani ayıplamak için demiyorum bunu. Önyargılar ne yazık ki
momelif NilGrl dinle devlet birbirine karisabilir mesaji gibi :)) siz sevdiyseniz gerisinin onemi yk herkes ayni isimleri svmez ama bncr cocgm severmi oyle dusunmek lazm sizin sevmenizden öte…?
NilGrl momelif İnanç çok kuvvetli bir isim :) Türkiye de çok az var bu arada 😊 bizde eşimle duruma göre istediğini kullanır diye şaka yapıyoruz aramızda 😊