Minnaktospik Merhaba, dogum icin hastane arastiriyorum özellikle kartal pendik bölgesinde iyi devlet hastaneleri var mi önerilerinize açığım, şuan özele gidiyorum takip icin ama doğum anında aklımda devlet de bulunsun istiyorum sevgiler🌸
Ahsenkubratirtil Minnaktospik Ümraniye devlet hastanesi tabiki yeni arkadaşım doğum yaptı herşeyleri yeni herkes çok tecrübeli titiz biz çok memnun kaldık boş yere 7 milyar özellere vermeye gerek yok her iki tarafda o bebeği ordan çıkarıyor çok riskli bir durumun yoksa devlete güven sorun yaşamazsın ☺️
Minnaktospik Bebislerimiz ben de medipol e gidiyorum ama devlet hastanesi arayisi icindeyim birkac tanıdığım Kartal eğitim araştırmada dogum yapmis ve cok memnun kalmislar bu hastane veya baska bi devlet hastanesinde dogum yapıp memnun kalan yada pisman olan var mı acaba?
Aliiimerve18 Minnaktospik bnde medipole gidiyorum normalde ama düşünüyorum çok para gidiyor devlette mi yapsam doğumu diye ya Kartal yada Zeynel kamil yap güzel diyorlar karar vermedim ama şuan medipolde takipdeyim napım karar vermedim sen kaç haftalıksın cnm
Minnaktospik Aliiimerve18 ben 17 haftaligim doktorum simdiden normal istiyorum dedigim halde sezeryan düşün dedi hatta baska seyleer soyleyerek ikna bile etmeye calisti simdiden daha boyleyse normal dogum aninda beni sezeryana alalim diye yanlis yonlendirirse acele ettirirse diye korkuyorum doktor degistiricem yani
Minnaktospik Ahsenkubratirtil ben pendikteyim ümraniye bana uzak ama belki değerlendirebilirim tesekkur ederim size 🥰
black8 Ben de Pendik Medipol Hastanesi’ne gidiyorum memnunum ancak doğum fiyatlarında yapılan sürekli ücret artışlarından dolayı da beni düşündürüyor açıkçası 😔
Aliiimerve18 black8 aynen cnm ya bnde o yüzden vazgeçmek üzereyim yılbaşından sonra fiyat dahada artacakmış öyle dediler aradım konuştum Kartal düşünüyorum araştıracak bakalım