Uzun oldu biraz hakkınıźı helal edin 😏 Çok şükür sıra banada geldi şimdi başlayalım 😊 bi kez düşük yapmış biri olarak gebeliğik biraz zor geçti bunda da olacak korkusuyla nerdeyse hareket bile etmedim ilk 5 ay. Ama gelgelelim progestanlar igneler yatılı tedaviler hersey oldu 😁 36 haftaya geldigimde doktor cok kasilmam olduğunu 37 hafta gibide keyfine kaldı gelmek isterse gelir dedi 😁 ama benim minik kaplumbağam gelmek istemedi 😅 39 hafta oldu tık yok açılma olmadığı icin doğum baslayamiyodu bende madem öyle dedim 38+6 da gece yarısı fatma ana eli otunu kaptigim gibi dogumu başlatmak icin cok inanarak okudum ve yattim sabah 39 olacaktik kontrolüm vardı zaten gece sabaha karsi kalkip kendimi yokladim doğurcam mi diye ama ne yazık ki 😁 ot kocaman acilmisti sabah kalktigimda bende dedim ki o kadar okudum bari suyu boşa gitmesin bi yudum iciyim ictim suyu döktüm ama ot kapanmiyodu saatlerdir neyse kontrole gittim doktorumdan doğumu suniyle baslatmasini isteyecektim artık tükenmiştim hamilelikten doktorumla konuştum gel muayene ediyim ona göre dedi alttan baktı zaten senin 2 cm acilman var doğum başlamış gitmek istesende gidemezsin dedi ve yatis oldu ot ise yaramisti yani yapmak ısteyen varsa siddetle tavsiyemdir 😂 neyse yattım küçük dozda suni verildi çünkü sancim yoktu suni alinca agrim azdı ama beni rahatsiz etmiyodu odada dans ediyodum doktorum geldi alttan bakti cook güzel 4 5 cm olmuş bile dedi 😂👌 suniyi artilalim sonrada suyunu patlatalim bi kac saate dogum olur dedi dunyalar benim oldu dogurmak cok kolaymis dediim kiiii demez olaydım😂 geldi suyumu patlatti sancidan artik olmek uzereydim suni sancıya daha fazla dayanamiyodum ve acilmam 6 cmde kaldi hemen epidural istedim bi saat icinde yapıldı aklima tüküreyim en basta yaptirmadim o acıyı cektim bi anda hersey gecti epidural yapıldı hemen dogum masasina ciktim ikinma hissi vardi biz sancı var dedikce ıkın dedi doktorum ikindim ve 10 cm oldu acilmam ayni anda sonra doktorum geldi ve karnıma bastirdi sonra minik mucizem doğdu 😘😍💙💙💙 oğlumun cikisina doktorun dikişine kadar herseyi hissettim ama acı asla yoktu 15 dk icinde doğdu ve ikimizde rahatladık 😗😊 sormak istediğiniz ne varsa yazın annelik mesaimden firsat buldukca cevaplicam 😁Allah bekleyen her anneye nasip etsin insallah 🤗