Gulsen4224 Enfl öyle mi bekarken oradaydım Yaylapınar tarafı Ahmet Özcan’da oturuyordum 🙈çok iyi bilirim 😂🥰
Enfl Gulsen4224 yakınız görümcem de Ahmet Özcan da oturuyo pandemiden önce sık sık gelirdik beyaz kuleler var ya o tarafta. yolumuz hep oradan geçer çarşıya giderken 😊
Gulsen4224 syma-123 hayırlısı olsun cnm Rükiye Özçelik’ vardı oda çok iyiydi duruyormu bilmiyorum ama çok güzel yüzlü bir doktor du oda
syma-123 Gulsen4224 hiç bilmiyorum canım bende tesadüf gittim Gülay hanıma rastgele randevu almıştım öylelikle tanımış oldum
Gulsen4224 Enfl yakınmışız ama şimdi evlenince Selçuklu Yazır tarafına geldim ben annemgil o tarafta🌸
Gulsen4224 Nesrinalm ebeler çok sert hamile doğuruyor demiyor. Bağırıyor hamilelere sancı esnasında bağırıyorsun gelip bakan yok ilgisizlik çok zor bir doğum atlattım kızan kızana köpek gibi muamele yapıyorlar inanki o yüzden bidaha rabbim düşürmesin 🤦🏻♀️
Nesrinalm Gulsen4224 normal doğum mu yaptın canım. Ne zaman doğum yaptın Belki değişmiştir diye dedim
Gulsen4224 Nesrinalm normal doğum cnm 2019 da yaptım sanmıyorum etraftakiler de aynı şeyleri söylüyor cnm ben sadece söyledim illaki size kalmış gidip gitmemek hakkında hayırlısı olsun inşallah