nil_-32 Bade çok hoşuma gidiyor fakat kimi yerde şarap anlamı deniliyor kimi yerde şarap değil Aşk şarabı demek deniliyor kızının ismi bade veya Eda olanlar yazabilir mi ?
Tugceonur nil_-32 çoğu yerden araştırarak bakabilirsin isimlerin hem arapça hem türkçe anlamlarına bakabilirsiniz başkaları sizi etkilemesin 🌸
Gigy nil_-32 Nil ismind hayranım biz de Nil bade düşündük ama sadece Nil koyacağız Allah’ın izniyle,çok sade ,naif bence 🎈🤩
mommyjean nil_-32 Nil Eda kulağa hoş geliyor anlamları da sakıncalı değil ama Bade anlam olarak konulmaması gereken isimlerden İnternetten bakabilirsin canım
nil_-32 Gigy tek başına da çok kısa geliyor bana ☺️ Nil nehri birde başka anlamı olmayınca yanına ek aramaya başladım 🤦♀️
nil_-32 Nnuruss ya çok araştırdım tavanın anlamındaki anlamı manevi kavramı temsil ediyormuş görmesi gereken aşk veya aşk sarhoşluğu anlamına geliyormuş bazı yerlerde direk şarap yazıyor kafam karıştı
Gigy nil_-32 lacivert mavi demek biz de mavi asigiyiz eşimle o anlamını da öğrenince iyice ısındım sizin fikriniz tabi ama bence bade yanına çok şık 🤩
Gigy nil_-32 https://www.benimadimneolsun.com/nil-isminin-anlami#:~:text=Nil%20%E2%80%9C1.,d%C3%B6k%C3%BClen%20nehir.%E2%80%9D%20anlam%C4%B1na%20gelmektedir. 🤭🤭
babyackgz nil_-32 nil bade ✔️ badeyi bende çok seviyorum anlamı aşk şarabı 🙈 eşimi ikna edemedim yoksa favori isimlerimden biriydi