MomD Busbus1 canım sakatatın her türlüsünü, salam sosis, sucuk gibi ürünleri ve ciğerm tüketmemelisin benim şu anlık aklıma gelenler bu lar
maras46 Busbus1 bitki çaylarına dikkat edin bir de bana doktorum ilk aylar rahmi yumusattigi için maydonoz yeme demişti
Gulefsan Busbus1 geçen randevumda doktorum kan sonucumu söyledi bi bakteri varmış ben geçirmemişim kedi köpekten uzak dur dedi salam sosis sucuk yeme dışarda salata yeme eti iyice pişmiş ye dedi bide kabuklu çiğ sebze meyve yiceksen mutlaka çok çok iyi yıka dedi. Ama genel olarak gerkes salam sosis sucak felan diyor
Busbus1 maras46 bence bu yeme içme çok önemli gerçekten kanama oluyormuş yenmemesi gereken şeyler yendiği zaman ve uzun surenide varmış kanamasi
Busbus1 Gulefsan banada kedi köpekten uzak dur demişti doktor ama bende anlayamamıştım demekki o bakteridenmis peki herkes geciriyormuymus
Gulefsan Busbus1 insanların yaklaşık %4-5 i geçiriyor dedi ama genel olarak geçirmiyoruz demekki düşük bi oran çünkü
gel_artik_bebegim adaçayı , kiraz sapı bunlar icilmemeli ihlamurun zararı yok diyetisyenim böyle söylemişti kahve , çay kafein içeren şeyler fazla tuketilmemeli
Gull_94 Busbus1 ogrenır ogrenmez ılk ısım hep redbulu bırakmak oluyo benım 😂 dusuk yapmayı tetkleyeck bıtkı cayları cıg pısmemıs urunler skatat bunlar yenmemelı genel olarak 9 ay
Minnaktospik Busbus1 ilk aylar ananas yenmemeli hurma cok yenmemeli kekik de oyle dusuge neden oluyor bide bazı dip balıkları cıva oranından dolayi yenmemeli internetten bakabilirsin canim o baliklara🥰