Miriko Kızlar ben bikaç haftadır hissediyorum ama son bir haftadır kasığımda pıt pıt şeklinde hissediyorum. Daha kuvvetli olması için biraz dahamı zaman geçmesi lazım ve şu an hergün hissetmek lazımmı
Bireylulmasali Miriko hayır canım her gün hissedilmez bir gün hissedersin dört gün hissedemezsin ve henüz güçlü tekmeler için çok erken annesi ☺️
Fatmamuduk Miriko Şuan pıt pıt şeklinde ya da seyirme şeklinde hissedersin ve her gün hissetmezsin kuzu 😊 28.haftadan sonra düzenli olarak hareket edermiş bebekler 😊
Gigy Miriko şu an düzensiz olur canım endişe etme 2 gün hareketli 1 2 gün durgun oluyor 20-22 .haftalardan sonra tekmeler başlar herhalde,biraz da bunyeyle alakalı kilolu ve ilk gebeliği olanlar geç hisseder vs diyor ben 16 . Haftadan beri hissediyorum
Ersoylurkye Miriko canim 19+6 yim suan 15 haftada basladi benim oglusum tekmeler atmaya . Bazen cok sert vuruyor bazen yavas bu kisiden kisiye gore degişiklik gosteriyordur bence . Benim oglum masallah durmuyor gobegim havaya kalkiyor bazen 😊 dun gece hatta eşim dinliyodu elini koymuştu cok sert vurdu be avucu resmen yukari kalkti şok olduk 😁😁
neslikay Merhaba 19+3 üz bizde ama geçen hafta bile net hissetmiyordum bu ara dediğiniz gibi pıt pıt şekilde hissettiriyor ama çok az 20-21 de sıklaşıcakmış 😊
Fatmamuduk Miriko Şöyle ki kilon yok ise 20+ dan sonra yavaş yavaş onun olduğunu anlıyorsun gün içinde ya da geceleri hareket etmeye başlıyor ben şuan 24+6yım ve ben burdayım diyor çom şükür tekme attığında dışarıdan sadece ben görüyorum ama bu bile müthiş bişey 🙏🏻 28den sonra da günde en az 10kez hareket ve yemeklerden sonra en az 2kez hissetmelisin dedi doktorum 😊🙏🏻 Tez zamanda sende hissedersin net şekilde inşallah 😊🙏🏻
Fatmamuduk dugmeninannesiii onun daha gramajı ne ki annesi o yüzden çok normal hareket etse de sen hissetmezsin 🥰🙏🏻
Miriko dugmeninannesiii yalnız değilsin:) bende akşamları pıt pıt anca hissediyorum. Yani sürekli karnımda hareket yok 😁
Miriko Fatmamuduk kilom var canım 72 kiloyum şu an aslında göbeğimde baya var belki beni o yanıltıyo. Bu kocaman göbüşte daha kuvvetli hareket bekliyorum sanırım 🥰 detaylı anlatımın için de ayrıca teşekkür ederim. Biraz daha sabredicem demekki. Bu aslında 3. Gebeliğim benim ama diğer iki gebeliğimi de maximum bu haftadaki gelişimle tamamladım. O yüzden burdan sonrası nasıl gelişiyo bebek hareketleri bilmiyorum. Bir yandan da onun heyecanını yaşıyorum :)
Fatmamuduk Miriko İnşaallah sağ salim kucağına alırsın canım benim 🙏🏻 bebeğini de tez zaman da hissedersin inşallah dışarıdan izlemesi çok keyif veriyor 🙏🏻 🥰 benimde 3.gebeliğim ama ilk defa bu haftalara geldim bende 😏 Rabbim kucağımızı boş bırakmayacak inşallah 🤲🏻🥰🧿
Azra_yusuf1313 Miriko kac haftaliksin benimde 3.bebegim bende hissetmiyorum 16+4 gun şuan korkuyorumda 😔