Cigdem91 Medova hastanesine gidiyorum kızlar ayrıntılı ultrasonda yer bulamadım 1 temmuza kadar doluymuş haftam geçicek böyle olduğunu bilmiyordum başka nerde yaptırabilirim memnun kaldığınız bir yer var mıııı !!!!
deletedmom43 Cigdem91 Aaaaa bu kadar dolu olduğunu bilmiyordum. Bende gireceğim zaman bir ay önceden randevu alayım bari
Cigdem91 deletedmom43 aynen şimdiden alın hatta doktor bana yeni söyledi bilmiyordum böyle olduğunu ☹
Cigdem91 HicranKzn doktorda öle demişti ama vermedi kız araya sıkıştırın dedim gene olmadı günde 3 kişi alıyorlarmış 😥😥 kızılay hastanesinden aldım şimdilik ama iyi mi bilmiyorum
HicranKzn Cigdem91 bi sorun çıkmaz canım inşallah. Sonuçta orda da burda da aynı şeye bakacaklar öyle düşün
Cigdem91 HicranKzn inşallah canım araştırcam daha bakalım başkent hastanesini arıycam bide fuat bey baktı zaten parmak sayısına kadar bir şey yok dedi çok şükür 🙏
deletedmom43 Cigdem91 Muhteşem bir adam. Benim arkadaşlar orda çalışıyor hep, aradım sordum şimdi. Muhteşemmmm bir doktor,gözüm kapalı kefil olurum dedi. Yalnız bu hafta izinli,diğer haftaya bulabilir adamı dedi
Cigdem91 deletedmom43 hadii yaaa hay Allah razı olsun canım senden içime su serptin valla nereyi arasam şaşırmıştım çok teşekkürler 4 hazirana aldım zaten inşallah güzel geçer 🙏🙏🙏🤗🤗😘
Cigdem91 deletedmom43 ultrason aletleri iyimiymiş peki renkli bakıyordur inşallah 😥 anıt hastanesinin berbattı
deletedmom43 Cigdem91 Yok eğitim araştırma laboranttım ama çalışmıyorum artık 🙂 Arkadaşlarım kızılayda. İnstagramın var mı
deletedmom43 Cigdem91 Sen bana adını soyadını ver. Bende sana vereyim,arkadaşımın adını vereyim. İhtiyacın olursa o yardımcı olur sana