Sed22-09 NilayRuya heh valla aynen öyle söyle canın ne istiyor yapayım vs ama biz yatarken ne yesek ne yapıcaksın bugün ahh ahh 😂😂😂
NefesDeniz NilayRuya Banada oluyordu şimdi şimdi geçti diyebilirim. Özellikle yattığım zaman oluyordu hatta ben ilk başlarda eşime ayy güm güm ses geliyor aşkım kalk bişi mi oluyor evde diyordum :)) Çok şükür kalmadı o ses şimdi 22.haftamdayım
NilayRuya NefesDeniz bugün sağlık ocağında ebeye sordum ani nabız yükselebilir yorulduğunda o yüzden güm güm sesi yaparmış kulakta 😁
NilayRuya hanibazen bugün sağlık ocağında ebeye sordum ani nabız yükselebilir yorulduğunda o yüzden güm güm sesi yaparmış kulakta 😁
hanibazen NilayRuya aaa olabilir valla kalbim de hızlı atıyo bazen 😅 teşekkürler bilgilendirme için 🌿
NilayRuya Sed22-09 bugün sağlık ocağında ebeye sordum ani nabız yükselebilir yorulduğunda o yüzden güm güm sesi yaparmış kulakta 😁
NilayRuya 4894mercimek bugün sağlık ocağında ebeye sordum ani nabız yükselebilir yorulduğunda o yüzden güm güm sesi yaparmış kulakta 😁
NilayRuya Gamzela123 bugün sağlık ocağında ebeye sordum ani nabız yükselebilir yorulduğunda o yüzden güm güm sesi yaparmış kulakta 😁
NilayRuya Teacher-mom bugün sağlık ocağında ebeye sordum ani nabız yükselebilir yorulduğunda o yüzden güm güm sesi yaparmış kulakta 😁
NefesDeniz NilayRuya Aaa öyle mi o zaman endişe edecek bişi yok zamanlada geçecek bence😊Çok teşekkür ederim yazdığın için😘
aylh4467 NilayRuya bende de oldu geçen ama geçti daha olur mu bilmem hamilelikten önce hiç olmadı öyle bir şey
NilayRuya aylh4467 nabız yükselmesiyle oluyormuş yorgunluk falan tetikliyor sağlık ocağında ebeye sordum☺️