Beyzabuglem Cansualiasaf siz daha önce doktorunuza sormadinizmi doğumda kovit olursam yinede siz doğuma girecekmisiniz diye ben sordum ne olursa olsun ben hastami yarı yolda bırakmam girecem mecbur dedi
Beyzabuglem Leylayunus benim doktorum sen istersen yaptırırsın kendinden suphelenirsen dedi her hastane istemiyo yani
Cepni Ben 40+2 de sezeryan oldum canım mecburi değilse ve sorun yoksa bekleyebilirsin devlette 41 e kadar bekliyorlar swzeryan için sorun olsa bekletmezler heralde
Ttalha1 Cansualiasaf ben ssvd bekliyorum 39haftalik olduk hala tik yok 40i beklerim kendi gelmezse 41i beklemem sezeryan dedi sizn vaktnz var daha bisey olmz Allahin izniyle
Cansualiasaf Ttalha1 ilk gebelik mi sizinnacaba benim ikinci gebelik korkum kanala girerse diye yoksa bekletmek istiyorum dua edinblütfen
Ttalha1 Cansualiasaf 2.benim sizin aksinize suan normal doguma uygun olsun diye dua ediyorum kanala grmems diye dogumu baslatmadi 🤕
Beyzabuglem Cansualiasaf Gaziosmanpaşa başarı hastanesi Kenan çalışkan kendisi hem tecrübeli hem hastane başhekimi bı araştırın derim
Vuslat23 Rabbim kimseye kaldiramayacagi yuk vermez Allah’in izniyle hersey guzel.olacak icini ferah tut en guzel sey moral motivasyon bolbol insirah suresu oku
Cansualiasaf Vuslat23 amin dua edin lütfen evde de 2,5 yaşında oğlum var be gözümün içine bakıyor geçicek inşallah 🤲tek sorunnjüç bir hastanenin almaması devletten de korkuyorum bakalım ne yaşayacagız
Vuslat23 Cansualiasaf hic belli olmaz belki de ozelde rast gitmeyecekti Rabbim boyle uygun gorecek her şer de var bir hayir inanki buna iyi olsun hersey