Wenegra Çok önemli yardımcı olmanızı istiyorum. Sağlıkçı olup da 24.-32. Haftalar arası izin kullanabilen var mı? Son bir ayda kullanabilen?
EzgiiK Wenegra bende kullandım. 24. Haftada bir dilekçe yazdım ve doktorumdan aldığım 24haftalık hamile olduğumu bildiren yazıyla birlikte kuruma verdim☺️
hazal_prensesim2021 Wenegra bende kulllandim.24+0 da doktorum rapor verdi idareye verdim idari izne ayrildim🤗
Adnjdkflfldld EzgiiK merhaba bende 16 haftalığım devam ederse şu izin muhabbeti inşallah 24 de idari izne ayrılcam da peki 32 olunca dönebiliriz dönmeyiz büyük ihtimal 8 haftamız mı kalıyor ücretli şekilde
Wenegra Esra-33 hangi ildesiniz? hazal_prensesim2021 hazal_prensesim2021 ne zaman verdiniz raporunuzu?
hazal_prensesim2021 Wenegra Çanakkale’de görev yapıyorum 24+0 da verdim onlarda sisteme girdiler şuan 35+3 haftaligim 32+0 da çalışamaz raporumu alıp verdim.
Esra-33 Wenegra Şırnak silopi devlet hastanesindeyim 24. Haftada verdim raporumu ve dilekçemi aynı gün izne ayrıldım
Wenegra EzgiiK aslında şunu sormak istiyorum kaç hafta önce verdiniz raporunuzu. Cünkü bi resmi yazı gördüm saglıkcılar kullanamaz diye
Esra-33 Wenegra 6 hafta önce canım ama öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum çünkü riske atamazlar gebeleri
Mehad4446 Wenegra bende 24. Haftada durum bildirir raporunu verdim şuan 29. Haftadayım idari izinliyim. Adıyamanda hemşireyim bende.
Demiralpmoms Wenegra Ben idari izindeyim canım 3 hafta oldu ayrılalı. 24+0 da verdim Şuan 27+2yim. Devam ediyor diye biliyorum bu durum ya Merak etme
Wenegra Demiralpmoms inşallah canım inan benım cocugumun diğer kamu calısanlarının cocuklarından daha önemsiz olsugu fikri aklıma geldikçe cıldırıyorum. Hakkım olanı elimden alamazlar sonucta saglıkcıyız diye bizden bu kadar vazgecilmemesi lazım
Demiralpmoms Wenegra Daha önce kaldırmışlar sanırım. Çok tepki alınca tekrar gelmiş bu hak . Öyle duymuştum hele ki şuan vakalar bu kadar artmışken hiç zannetmem kalkacağını 😊 sağlıcakla alın kucağınıza inşallah🌸
hazal1991 Ben tam 1 hafta önce 24+0 oldum durum bildirir raporumu verdim hemşireyim İskenderun devlet hastanesinde. Zaten önceden de bilgi vermişlerdi bana Personel işlerinden idari izin alabilirsin 24. Haftada diye.