ftmlgz Hanımlar 11 haftalık hamileyim yaklasık 4 haftadır su bile içsem sanki mideme gitmiyor boğazımda kalıyor geçmiyor. Bir haftadır aşırı bulantım var ve sonunda prilama başladım. Ama bu his geçmiyor. Midem sürekli asitli tuhaf sesler içerisinde . Gastirit problemi yaşamıştım yıllar evvel ilaç kullandım ve yediklerime dikkat ederim ama bitmiyor. Benim gibi olan var mı doktorunuz ne önerdi benim randevuma daha bir ay var 😢
Gelecegin1annesi- ftmlgz canım gece yatarken yastığın yüksek olsun 2 yastıkla yatıp dene bir ben yüksekte yatarak kurtuldum hiç ilaç kullanmadım
Yenigebe9 Benimde arada oluyor ama çoğunlukla gaz birikiyor. Ogunlerinizde su icmeyin, yemekten bir saat sonra icin ben oyle cok fayfasini gördüm. Ve surekli boğazınınizi dusunmeyin bazen gecsede psk devam ediyor
Svcnbydmr Canım benimde oldu hatta bı kaç gün boğazımda bişey mi kaldı acaba dedim ama gebelik reflusu çıktı Dr una danış ilaç verip rahatlatır. Sürekli bulantı kusma olmasından kaynaklı bı durum
ftmlgz Svcnbydmr bende araştırdım ve gebelik reflüsü olabileceğimi düşünüyorum zaten geçmişten gelen bir gastrit problemimde var doktorum ilaç kullanmamam konusunda ısrarcı o yüzden onu dinleyeyim dedim ama git gide kötü oluyorum
ftmlgz Gelecegin1annesi- teşekkür ederim canım ortopedik yastık kullanıyorum fıtıklarım ve düzleşmem yüzünden onu da yükseltirim yeter ki fayda etsin