Handan04
Biz sadece bu iş ile ilgilenen merkeze gittik. Genelde paket ücretleri oluyor ekstra şeyler yapılırsa en başından bilgilendirme formunda ücretleri yazıyor. Mesela benden yumurta toplamadan sonra embriyoskop ile takip edilmesini ister misiniz şansınızı %10 arttırıyor dediler. Tabi 700 lira gibi bir ücreti vardı. Heöenu doktoruma sordum çok gerekli mi gerçekten düşünceniz nedir diye? Çok yumurta toplananlarda öneriyorum yaptırmak zorunda değilsin dedi. Benim transferime doktorum anestezi vermemiz lazım demişti o şart mı dedim alacağım cevabı bile bile evet şart tüm emeklerimiz boşa gider yoksa dedi. Ben çok zor bir hasta olduğum için baygın olmam onlar için de benim için de iyi olacaktı. Ona ayrıca 500 lira vermiştik.
Doktorlar genelde para işinden pek anlamıyorlar açıkçası çok da önemsemiyorlar. Onlar bebek sahibi olmamız için uğraşıyorlar. Aklına takılan ekstra işlem diyen olursa doktoruna sorarsın. O senin için en iyisini istiyor çünkü. Burada gittiğin merkez maddiyat açısından evet önem arz ediyor. Ama doktorun ve embriyolog da çok önemli. Doktor ilaç dozlarını vs iyi ayarlamalı. Laboratuvar da iyi olmalı ki kaliteli embriyolarını seçebilsinler. Ve doktorunla kanın uyulmalı tamamen aranızda güven sağlanmalıdır. Bende bazı merkezleri duyuyorum fiyatlarını özellikle isim yapmış dudak uçuklatıyor resmen.