Hulya3463 Sevgili anneler hamilelik döneminde mantar sıkıntısı yaşayan oldu mu? Olan varsa geçti mi geçmedi mi bilgi almak istiyorum lütfen
Betus344 Hulya3463 hamilelik öncesi çok oluyordu şuan 37 haftamdayım arada bir oluyor suyun içine sirke katıyorum ve oturuyorum iç çamaşarımı ütüleyip öyle gıyıyorum mikrobunu alsın diye
EceElif Hulya3463 yok ya geçmiyor üçüncü gebeligim üçünde de mantar oldu doğurana kadar çektim. Ilacta bir işe yaramıyor geçiyor gibi olup tekrarlıyor ☹☹
CupCake Hyry9004 bana da bugün verdi doktorum , fitili akşam yatmadan önce mi koyup yatıyorsunuz acaba ?
Hulya3463 Busra3509 bana da verdi şuan 9 haftalık hamileyim diye kullanma dedi bir kaç hafta sonra kullan dedi inşallah hafifler
Hulya3463 gulsahgul26 aşırı kaşıntı oluyor bir de beyaz kesik kesik akıntı çok rahatsız edici kaşımaktan bazen kanatıyorum artık🙁
Busra3509 Hulya3463 mumkun oldukca temiz tut özel bölgeni. Suan yapacak tek sey. Pedler daha cok yapıomus diye duydum bende temiz pecete koydum hep katlayp. Ve kucuk tuvaletni bile yapsan yıka özel bölgeni😊🙏
Hulya3463 Busra3509 ona sürekli dikkat ediyorum canım hatta geçenlerde doktora gittim bana peçete bile kullanma dedi kimyasal içeriyormuş o bile zararlı dedi bende temiz bir bezi ütüleyip kullanıyorum o biraz kaşıntıyı durduruyor ama geçirmiyor işte
Hulya3463 CupCake öncelikle bebeğinizin 11 haftadan büyük olması lazım gece yatmadan kullansanız daha iyi çıkmaz en azından bende bi kaç haftaya başlayacam bana da yeni verdi
Emeldikici CupCake evet canım koyduktan sonrada uzun süre ayağa kalkmaman gerekiyor ki erisin ve etkisini göstersin geceleri kullan o yüzden
Hulya3463 Betus344 doktor bana ketoral verdi o çok iyi geldi ama çok ileri derecede olduğunda veriyorlar benimde baya ileriydi rahatladım biraz 1 tane tek kullandım eğer sizinde ileriyse doktora danışın kullanın
Hulya3463 EceElif sende doktora danış eğer seninde ileriyse ketoral dene bende işe yaradı biraz rahatladım
Hulya3463 Betus344 Oriflameden feminelle diye bir jel var sende onu al dene çok iyiymiş tuvaletten sonra yıkıyorsun onla