umudum321 Kizlar 24haftaligim bugün ikinci doz acisimi yaptırdım ama çok ağrım var parol aldım ateşim var kolumu kaldiramiyorum bunlar sıkıntı deyilde bebeğimin hareketleri yok denilecek kadar az acaba aşıdan mi böyle bi durum yaşayan oldumu ya korkuyorum 😔
Baharhnm umudum321 Bende ikinci dozu yaptırdığım zaman bebeğimin hareketlerinde azalma oldu iki güne anca düzeldi
Gizemceylan umudum321 ateş olması normal mi peki sordunuz mu doktorunuza benim de baya sancıdı ama ateşlenme olmadı hiç
Bireylulmasali Canım ben geçen hafta ilk dozu oldum tam bir hafta hissetmedim hareketlerini doktorum aşının hareketlerini biraz yavaşlatabileceğini söyledi bugün hissettim çok şükür ama öldüm öldüm dirildim resmen
Didem34 Bireylulmasali yaaa bende yarın ikinci dozu olucam korktm smdii.. of cok mu lazm bu aşı yaaa 🙄😥
Bireylulmasali Didem34 önemli bir aşı olduğunu söyledi doktorum canım ameliyathanede her şeyin steril olduğundan emin olamadığımız için gerçi her şeyden bulaşabilir Allah korusun
Didem34 Bireylulmasali anladm canm. Bebegimize bi zararı olmasında ağrısı sızısı umrumda degil yarın ikinci dozu olucam😪😪
umudum321 Didem34aynn cnm bütün gün hareketini takip etmeye çalıştım çikolata yedim birazcık kipirdadi yavrum hayırlısıyla kucağımıza alsak
umudum321 Gizemceylan sormadım doktora bı anlık oldu ateşim çıktı parol aldım biraz dinlendikten sonra iyi oldum cok şükür