Handan04 4 senedir evliyim 3 sene önce düşük yaptim. Hamile olamıyorum tam olarak bilgim yok ne yapmam gerekiyor. Rahim filmi ve sonrasında aşılama düşünüyorum Izmirde yeniyim orda olan yada hangi hastaneler iyi bunun için bilgisi olan var mi ?
Handan04 Tusse rahîm filmi ve sonrasında aşılama düşünüyorum bunun içinde onun yanina gidebilir miyim söylediğiniz dr adresini verir misiniz?
Tusse Handan04 05053574354 canım bu sekreterinin numarası ayşe ismi yarın arayıp bütün istediğin bilgileri ondan alabilirsin çok yardımcı olurlar..seda çetinel den aldım numaranızı o önerdi dersin tanıyorlar zaten beni ilgilenirler yani için rahat olsun
Tusse Handan04 belki bunlara gerek bile kalmaz bir övgü hanımla konuşunca için nasıl rahatlar merak etme inşallahta gerek kalmaz filme aşılama ya vs 🙏🏻🥰
Handan04 Tusse ayyy beni çok mutlu ettiniz gercekten ama devlete sira almışım oraya gideyim sonra bu dr gitcem ALLAH razı olsun INŞAALLAH RABBIM ne sıkıntınız varsa gidersin ❤❤❤
Tusse Handan04 ne demek canım benim Allah senden de razı olsun devlete de git ama mutlaka bir kere de olsa övgü hanım ile bir görüş 😇