catlover1 Kızlar merhaba biz bir kaç aydır daha başladık denemelere ve bende ters rahim var. Henüz bir gebelik olmadi da acaba ilişki pozisyonu önemli mi? Instagramda bir gebenin günlüğü var orada bir pozisyon belirtmiş de ters rahim olanlar acaba hangi pozisyonda gebe kaldılar söyleyebilir misiniz?
Gamzeakd catlover1 benim rahmim yan ilinciye hamileyim . Her hangi pozisyon denemedik . Ters aynı şey mi oluyor onu bilemedim 🥰
sagsbry catlover1 canım benim rahmim tersti. Ama Doktor hamile kalmaya engel değil dedi.. Ben 6 ay sonra falan hamile kaldım doktor rahmin ters o yüzden sezeryan dedi ama şuan düzelmiş hiç öyle bi sorun görünmüyor
sagsbry catlover1 ayrıca herhangi bir pozisyona da gerek yok.. Normal kadınlar nasılsa bizim de öyleymiş bu engel değil yani 🌼
Beety26 catlover1 ben ben ben. Yuz ustu iliski…. ve sonrasinda popon yukarda kalsim diye nasil anlatsam bilmedim basin asagida popun yukarida bekle bir 15 20 dakika Ben oyle kaldim. Bendede ters rahim
Kralice23 Benim kuzenimdede ters rahim var ve ilk denemesinde hamile kaldi doktor bile sasirmis ama olunca oluyo iste 🤷♀️
Bfduam Yo hamileliğe engel değil. Rahmi ters olanlar idrar yolu enfeksiyonu daha sık olurmuş bende böyle, sizerde de benzer mi?
catlover1 Benim arkadaşım da 3 ayda hamile kaldı da pozisyonu sormaya utandım açıkçası şimdi rahim terste duruyor diye ilişki de o şekilde mi olmali diye düşündüm sacma gelebilir ama insan her şeyi düşünüyor iste.. idrar yolu enfeksiyon bir kez oldum hayatımda daha da olmadim
mommyjean catlover1 burda okumuştum doktor ters rahim olanlara şu pozisyonu öneriyor dizlerinin üstünde yüzüstü olacaksın kalça yukarıda anlamışsındır herhalde pozisyonu canım.
Dspn Benım de oncekı ay catlam ignesi klomen kullandım adet oldum 22 kasımda adetım oldu 1 ay da folokasıt kullanıyorum ve adetım olmadı bekliyorum 🤗o deyıl hesap yaptım hamile de kalırsam 5nhaftalık olıyorum
Bebek-geliyor catlover1 benim rahmim tersmiş bene hamile olduktan sonra öğrendim bebek de hemen oldu bilemiyorum 🤷♀️