heyymomm arkadaşlar başlıktan da anladığınız üzere bunlara ne zaman başlamam gerekiyor? ilişki kesin değil çünkü enfeksiyonum var bitmezse o olmayacak malum. ama diğer dördünü kesinlikle yapmak istiyorum çünkü başlarda çok yürüyüş yapıyordum ama yasaklar yüzünden azaldı baya. evde sürekli hareket halinde olmaya çalışıyorum ama yeterli gelmeyeceğini düşünüyorum. merak ettim siz ne zaman neye başladınız rahat açılma olması için? 🥰 (33. haftadayım)
Bebislerimiz 34 de doktora gittim yürüyüşleri sıklaştır dedi 36 dan sonra da plates squat solicem dedi 🤷♀️
TrkcOgrtmnanne Bugün youtube bir doktordan dinledim 38. Haftaya kadar ciğer gelişimi önemli o yüzden 38. Haftada başlanmasının daha doğru olacağını, bebeğin anne karnında geçirdiği bir günün doğduktan sonra geçireceği 100 güne bedel olduğunu söylüyordu 😊
heyymomm TrkcOgrtmnanne evet 38 e kadar durması lazım tabii ki en sağlıklısı ama zaten bu pilates topundaki hareketler squatlar falan hemen etki etmiyor haftalarca yapınca anca bir etkisi oluyor diye 38 e kadar beklememek lazımmış. 38 de başlasak bir faydası olmaz diye düşünüyor çoğunluk :))
TrkcOgrtmnanne Evet doğru ama benim spor geçmişim yok yanlış bir hareket yapıp tetiklemekten korkuyorum😂 benim kendi doktorumda 28. Haftamda gittiğimde kendini yormadan egzersiz yürüyüş pilates yapabilirsin demişti 👍
heyymomm TrkcOgrtmnanne anladım doğrudur:)) aslında benim de sporla çok aram yok yapacağım hareket sadece squat o biraz zor ama diğeri çok kolay pilates topunun üstünde 8 çizmek bunu yapabiliriz bari inşallah 🙈😄