Leylatnlk Canım şuan e bebekte %30 indirimler KANZ Fernande ürününü aldık 1189 a daha gelmedi kargo bekliyorum bende
YagmurAnnesi Beneto BT540 olanini aldik bizde. Park yatagi, arabasi ve puseti dahil 990 TL. Yarin gelecek Allah izin verirse. 😊 Ben magazadan baktim hafif ve kullanisli duruyor. Allahim hepimize guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin insallah.
parasetamoll Kızlar merak ettiğim bu travel sistemler kaç yaşına kadar kullanılabilir ? Bende istiyorum ama korkuyorum çocuk büyüyünce kullanılabilir mi malum bazen 3 yaşında bile ihtiyaç duyuluyor
BesteCanerKutluzolu parasetamoll önemli olan kilo genelinde15 ile 18 kilo arasında değişiyor kullanım süresi bu da yaklaşık 3 yaşa denk geliyor ama daha uzun kullanmak istiyorum dersen nuna diye bir marka var ona bakabilirsin o sanırım 60 kga kadar taşıyormuş
deletedmom31 parasetamoll 3 yaşında traveli kullanman zor olur çünkü arabanın kendiside agır bi araba ben şahsen 3 yaşına dogru basit baston bebek arabalarından alırım diye düşünüyorum . 100 tl ye bile var onlar iş görür
deletedmom31 Ayse1608 traveller agır oluyor canım asansör yoksa binanda yada direk giriş değilse almanı önermem bebekle beraber taşıyamazsın