Meryem19766 Kızlar 5+4 haftalığız 🤰 4. Haftada kahverengi lekelenmeler olmuştu progestan iğne kullanıyorum kesildi. Bugün tekrar oldu lekelenme. Doktorum kırmızı kanama olmadıkça sıkıntı yok diyor. Kasıklarda da ağırlar oluyor bu belirtileri yaşayanla var mı ?
06uysal Meryem19766 benimde 6. Haftadan 9. Haftaya kadar devam etti. Hiç birşey kullanmadım yerleşme lekesi dedi doktor. Sonra geçti gitti şükür bir sorun yaşamadım. İnşallah sende yaşamazsın aklına kötü şeyler getirme
EmirAta Meryem19766 bn canim 16 +3 olduk kahve lekelnmem var kasiklarim cok agriyo daha oncesi cok yogun olmustu ama kanamm simdi sadece kahve leke rahim agzinda olan kan falan dedi bnde igne yiyorm insallah gecicek korkma stres yapma
Meryem19766 Asyakuzusu maşallah 🥰 benim de geçer inşallah da rahatlarım ilk gebelik çok tedirgin oluyorum 🤷🏼♀️
Asyakuzusu Meryem19766 Olma canım. Bi iki haftada sürwbilir aralıklı olarak. Dert etme. Hayırlısıyla bişey olmaz🤲🏻
Nrcnmhr Meryem19766 inşallah biter ilk aylar normaldir ara ara oluyor hastaneye git ama doktor büyük ihtimalle şans progestan verir kullanman için
Meryem19766 06uysal maşallah kendi kendine geçmesi çok güzel iğne çok ağrılı bişey 🙈 getirmemeye çalışıyorum inşallah 🥰
06uysal Meryem19766 o haftalarda araştıırıp soruşturuyordum internetten içim kararıyordu soluğu acilde alıyordum. Alttan muayene ediyordu doktor kanama yok die ilaç vermiyordu. Bazı bebekler yerleşirken böyle yaramazlık yapıyor. Çok şükür 31 haftaya geldik bile. Sağlıkla hayırlısıyla darısı başına
Meryem19766 EmirAta baya yol almışsınız inşallah kesilir gider lekelenmelerde 🥰🥰 sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi 🤰
Meryem19766 06uysal bende acile gitmemek için zor tutuyorum kendimi 🙈 inşallah biraz sabredeceğiz geçecek 🥰 maşallah sizin çok az kalmış Rabbim hayırlı sağlıklı bir doğum nasip etsin 🤰🌸
EmirAta 06uysal slm canim bnde aynı seyi yasiyorum 16+3 bugun 1 hafta oncedi ilk kanam cok oldu serum faln yedim gecti simdide kahve arada boyle camur gibi gelio gittim doktora rahim agzinda olan kan yada yerlesme dio gordukcede korkuyorum
EmirAta 06uysal slm canim bnde aynı seyi yasiyorum 16+3 bugun 1 hafta oncedi ilk kanam cok oldu serum faln yedim gecti simdide kahve arada boyle camur gibi gelio gittim doktora rahim agzinda olan kan yada yerlesme dio gordukcede korkuyorum
06uysal EmirAta benden hiç kan yada pembe leke gelmemişti ama uzun süre kahverengi lekelerim devam etmişti. Eğer doktorun sorun yok diosa içini ferah tut stres yapma dua et. Bana hep doktor sorun yok yerleşme dedi
Kupecicegi_38 Meryem19766 bende de olmustu ilk haftalarda 1 ay kadar devam etti kahverengi leke. Tam gecti dedim arkasina kanamam oldu sukur bebegime bisey olmadi simdi 16 hafta olduk.
Meryem19766 Kupecicegi_38 İnsan gerçekten tedirgin oluyor her tuvalete gittiğimde bişey var mı diye bakıyorum 🤷🏼♀️ İlk zamanlar zormuş gerçekten inşallah rahat zamanlara ulaşırız bebeklerimiz iyi olsun da 🥰
Kaderdede1 Meryem19766 bendede öyle 4+3 kahverengi leke var ama çok endişeleniyorum birşey olucak diye
Meryem19766 Kaderdede1 doktorum olacağı varsa olur sen kendini neden strese sokuyosun sağlıklıysa zaten yoluna devam eder dedi de okadar kolay olmuyo elimizden geldiğince pozitif düşünmeye çalışalım 🙈🙈😊
Edanur56 Meryem19766 bende de bugun oldu ağrıda vardı galiba kahve sorun değil dinlememiz gerek, stresten uzak duracağız benimde ilk gebelıgım inan anne olmadan anneliği anladım.
Meryem19766 Edanur56 gerçekten çok haklısınız hamile kaldığımı öğrendiğimden beri sürekli iyi mi aman iyi olsun da diye düşünmekten kendimi alamıyorum ve şimdiden annemi daha iyi anlıyorum 🥰