ys2021 Kalça batma sorunu yaşayanlar var mı arkadaşlar varsa çare bulabildiniz mi? Masaj aleti aldım sırf bunun için ama çok kullanırsam bebeğim etkilenir mi diye de korkmuyor değilim 🤦🏻♀️
Busraveminisi1 ys2021 bende de sık oluyordu dayanamayınca doktorum magnezyuma başlattı sizde bildirin
Nuray23 ys2021 ayy bende de var. Sadece sol kalcamda var sanki bi kopartiyor kalcadan😬 oturdugum yerden kalkacagim zaman asla sol bacagimin ustune basamiyorum kalcamdaki kemikler birbirine giriyor gibi hissediyorum😭
ys2021 Hamideankara genelde erkek bebek bekleyenlerde oluyor diyorlar ama sizin bebeğinizin cinsiyeti nedir?
Erdem2121 ys2021 alakası yok cinsiyetle araya girmiş gibi oldum. Kızımda doğuma kadar çektim. Bunda ara sıra oluyor.
-Ozlemcelik388 Aynen sol kalcam çok batıyor 🙈🙈 uyuşuyor bazen bendede masaj aleti var bir kaç kere yaptım bıraktım birşey olur diye. Kartonat yağı kullanıyorum hindistan cevizi filan ha fayda etmiyor ama 🙄
-Ozlemcelik388 ys2021 zaten ben sürekli yatıyorum 🙈 erken doğum riski olduğu için belkide çok yattigim için batma sorunu çok var 🙄acayip ağrıyor ama yaa
Sahika8989 Benimde idrar torbasinin oradaki kemik var o agriyor bacaklaroma kadar vuruyor inan bana sunnet olsam daha iyiydi 🤣🤣
Sahika8989 ys2021 napim artik biktim gercekten yani bunu dograyim taaaa 5 sene sonra doguracagimm 🤣🤣🤣 insallah herkezin bebegi sapa saglam olsun insallah